PSW zoekt een

Persoonlijk Begeleider WBC Melick

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Melick

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Je werkt met hart en ziel met en voor cliënten. Dat is jouw passie en dat geeft je voldoening. Je bent flexibel, ondernemend en zelfstandig. Klinkt dat bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

PSW Wonen is voor 28uur per week op zoek naar een:

Persoonlijk begeleider

Wat ga je doen?
Als persoonlijk begeleider coördineer je de zorg van een aantal bewoners, je maakt een passend ondersteuningsplan en geeft hier uitvoering aan samen met je collega's. Door nauw contact te houden met alle betrokkenen zorg je voor een veilig, warm en vertrouwd thuis. Zo blijft de zorg persoonlijk en toegankelijk.

Vanuit de visie 'niet zorgen voor, maar zorgen dat' ondersteun je de cliënten. De begeleiding richt zich vooral op het verder ontwikkelen of behouden van vaardigheden en zelfstandigheid waarbij je ook ondersteuning biedt bij de verzorging van de cliënten. Regie over het eigen leven is hierbij dan ook een belangrijk thema. Vanuit die visie speel je in op zeer uiteenlopende begeleidingsvragen.

Doordeweeks bezoeken alle cliënten een vorm van dagbesteding/werk. Wanneer de cliënten 's middags weer thuiskomen, sta jij klaar om ze te ontvangen en biedt ze de begeleiding waar ze op dat moment behoefte aan hebben. Zo is elke dag anders! Daar waar nodig ondersteun je ook de zelfzorg.

Wie wonen er op locatie WBC Melick?
WBC Melick is een mooie locatie midden in een woonwijk. Het WBC bestaat uit 1 geschakelde woning waar 12 cliënten wonen en 1 woning aan de overkant van de straat waar 7 cliënten wonen. Cliënten zijn in de leeftijd van 25 tot 64 jaar en hebben allen een lichte tot matige verstandelijke beperking waarbij soms ondersteuning nodig is bij lichamelijke verzorging. Enkele bewoners hebben daarbij nog autisme of psychische klachten. Het team is onderverdeeld in 3 sub-teams. Ieder sub-team werkt voornamelijk in 1 woning waardoor de lijnen kort zijn.

Wat hebben we te bieden?
  • Direct een vast contract.
  • Een baan bij een werkgever die qua werknemerstevredenheid in de regionale top 3 staat. Werken bij PSW = we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!
  • Een informele werksfeer.
  • Een teamleider op locatie om mee te sparren en af te stemmen.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
Wat verwachten we van jou?
  • Een agogische opleiding op minimaal niveau 4.
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking.
  • Werken in wisselende diensten bestaande uit een vroege dienst, een avonddienst en/of een slaapdienst is voor jou geen probleem.
Meer informatie of direct solliciteren?
Voor meer informatie kun je terecht bij Helga Roemen, teamleider PSW Wonen. Helga is bereikbaar via 06 13 47 97 49 of h.roemen@psw.nl

Direct solliciteren?

www.werkenbijpsw.nl en klik op de sollicitatieknop bij de betreffende vacature.

De eerste gesprekken staan gepland in week 21

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.