LEVANTOgroep zoekt een

Persoonlijk begeleider Zorgpension

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Persoonlijk Begeleider

Uren in overleg

Zorgpension

LEVANTOgroep is op zoek naar een persoonlijk begeleider voor de locatie Zorgpension te Nuth. Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten begeleiden?

LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een persoonlijk begeleider voor de locatie Zorgpension. Als persoonlijk begeleider bied je de begeleiding die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga je mee aan de slag?
  • Met het ondersteunen van de cliënten bij opstellen van een individueel actieplan, het samen vaststellen van doelen en het bijstellen hiervan.
  • Bij het begeleiden en individueel ondersteunen van de cliënten. Bijvoorbeeld bij aspecten op sociaal gebied of op het gebied van dag invulling / participatie.
  • Je beheert je eigen caseload en je neemt deel aan teamkrachtbesprekingen.
Daarnaast waarderen we het als je een bijdrage wil leveren aan organisatieontwikkelingen.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Een relevant diploma op minimaal mbo niveau 4. Ervaring is een voorwaarde.
  • Cliënten begeleiden we via de werkwijze Positief Krachtig. Ervaring met krachtgericht methodisch werk is een pré. Net als kennis van psychopathologie en affiniteit met de doelgroep. Dat je kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
  • Kennis van de sociale kaart en relevante wet- en regelgeving.
  • Dat je cliënten kan motiveren, kan omgaan met weerstand en daadkrachtig kan handelen in ad-hoc situaties.
  • Handigheid in schriftelijke verslaglegging en digitale systemen is een vereiste.
  • Stressbestendigheid, pro-activiteit en flexibiliteit
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao sociaal werk schaal 7 (minimaal € 2.550,- en maximaal € 3.494,-) of cao GGZ schaal 45 (minimaal € 2.357,- en maximaal € 3.326,-), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via de volgende link:https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/185990 Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Anita Ramakers via 06-12713121 of aan HR via 088-7077600.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.