Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Physician assistant chirurgie (20-157)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen?
Dan ben jij onze nieuwe physician assistant chirurgie (20-157)
Wie ben jij?
Als physician assistant speel je een belangrijke rol bij de ondersteuning van de chirurgen. Als physician assistent krijg je gevarieerde werkzaamheden die zich verdelen tussen klinisch werk, polikliniek en poliklinische verrichtingen met eigen programma's op de operatiekamer (onder supervisie).Je draait zelfstandig spreekuren, onder supervisie van één van chirurgen. Je verricht zelfstandig geprotocolleerde poliklinische verrichtingen, onder supervisie van één van de chirurgen. Je loopt visite op de klinische afdeling en draagt bij aan continuïteit van het zorgproces. Ook draag je bij aan de deskundigheidbevordering van collega zorgverleners en lever je een belangrijke bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek.
Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over zowel een groot verantwoordelijkheidsgevoel als inlevingsvermogen. Je bent in staat tot multitasking, kunt prioriteiten stellen, bezit veerkracht en besluitvaardigheid. Verder ben je een collega die communicatief vaardig is en zich prettig voelt in een dynamische omgeving. Je werkt zelfstandig, kent je eigen grenzen en kunt deze bewaken.

Jouw nieuwe werkplek
De vakgroep chirurgie van het Laurentius ziekenhuis bestaat uit 7 chirurgen en een chef de clinique, waardoor de chirurgie in volle breedte wordt uitgeoefend.
Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt (bijna) de opleiding tot physician assistant succesvol afgerond en bent BIG geregistreerd;
  • Je hebt affiniteit met de chirurgie;
  • Je hebt recente ervaring in een uitvoerende functie binnen de patiëntenzorg
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als physician assistant. Wij bieden jou een salaris ingeschaald in functiegroep 65 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract per 1 januari 2021 voor de duur van een jaar met de intentie deze te verlengen. Uren zijn in overleg. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind hier .

Informatie en procedure
Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij mw. Fransen, chirurg, te bereiken via centrale nummer 0475 - 382222.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Mieke Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 - 383096.
Tot 6 december 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Sofie Fransen
+31 475 382 222
s.fransen@lzr.nl