Sevagram zoekt een

PLAN EEN MEELOOPDAG bij Dr. Ackenshuis in Gulpen en ervaar zelf deze fijne werkplek - voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving of de volgende stap in je loopbaan? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er binnen onze locatie Dr. Ackenshuis in Gulpen zijn? Meld je dan eens aan voor een (vrijblijvende) meeloopdag binnen een van onze afdelingen!

-
Wisselen van baan is een grote stap en vaak best spannend, net als solliciteren. Dat begrijpen wij! Daarom bieden we je de mogelijkheid om eens vrijblijvend een aantal uurtjes te komen meelopen met een van de collega’s op onze woonzorg óf PG afdelingen. Geen ingewikkeld sollicitatiegesprek, maar gewoon zelf de fijne werksfeer “proeven” en de leuke collega’s ervaren. Zo kun jij een goed beeld vormen van de mogelijkheden die er voor jou zijn en kijken of dit dé plek voor jou is!

PLAN JE MEELOOPDAG
Dit kan heel eenvoudig door contact op te nemen met een van de Coördinatoren Zorg en Welzijn. Zij plannen dan samen met jou een moment hiervoor in!

Voor PG (dementie) kun je contact opnemen met:
Rachel Vanwersch 06-13033650 of,

Linda Dormans 06-28495790 of,

Claudia Lemmens 06-28458941

Voor woonzorg (somatiek) kun je contact opnemen met:
Monique Vanhommerig 06-43572389

*Deze oproep is bedoeld voor (bijna) gediplomeerde helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Heb jij geen zorgdiploma maar ben je wel nieuwsgierig of er binnen Dr. Ackenshuis andere mogelijkheden voor jou zijn? Dan kun je contact opnemen met Melissa (recruiter) door de bellen of te appen naar 06 28 49 58 51.