Sevagram zoekt een

Plan een meeloopdag binnen ons nieuwe Valkenheim in Valkenburg voor Helpenden Verzorgenden Verpleegkundigen en Begeleiders

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving of de volgende stap in je loopbaan? En ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die er binnen ons nieuwe Valkenheim in Valkenburg zijn? Meld je dan eens aan voor een (vrijblijvende) meeloopdag!

-
Wisselen van baan is een grote stap en vaak best spannend, net als solliciteren. Dat begrijpen wij! Daarom bieden we je de mogelijkheid om eens vrijblijvend een aantal uurtjes te komen meelopen met een van de collega's van Valkenheim. Geen ingewikkeld sollicitatiegesprek, maar gewoon zelf de fijne werksfeer "proeven" en de leuke collega's ervaren. Zo kun jij een goed beeld vormen van de locatie, functie, collega's én de sfeer en kijken of dit dé plek voor jou is! Klikt het? Dan zijn er volop mogelijkheden! Wij voegen graag nieuwe enthousiaste collega's toe aan onze gezellige teams.

PLAN JE MEELOOPDAG
Dit kan heel eenvoudig! Jij laat via een whatsapp berichtje naar 0628495851 weten dat je een meeloopdag wil plannen. Je vertelt ons voor welke functie je graag een meeloopmoment wil inplannen en geeft ons door wanneer jij hiervoor in de gelegenheid bent. Wij gaan dan op zoek naar een fijne collega die jou hierin kan meenemen, plannen de afspraak hiervoor in en zullen dit per mail en whatsapp aan jou bevestigen.

Liever solliciteren met een cv? Dat kan door te klikken op: Solliciteren kan hier

*
Deze oproep is bedoeld voor (bijna) gediplomeerde helpenden, verzorgenden, verpleegkundigen en (persoonlijk) begeleiders/medewerkers maatschappelijke zorg. Heb jij geen zorgdiploma maar ben je wel nieuwsgierig of er binnen Valkenheim passende mogelijkheden voor jou zijn? Dan kun je contact opnemen met Melissa (recruiter) door een berichtje te sturen naar 06 28 49 58 51.