Cicero Zorggroep zoekt een

Planner behandeling revalidatie en herstelzorg (24 uur per week)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Brunssum Brunssum Hoensbroek Voerendaal

Werkvelden

Ouderenzorg

Ga jij geen uitdaging uit de weg voor het optimaal plannen van de inzet van onze behandelaren? Ben jij goed georganiseerd, een echte teamplayer en superhandig met planning software? Lees dan snel verder want wij zoeken voor ons dynamische bedrijfsonderdeel revalidatie en herstelzorg namelijk een parttime planner (24 uur per week)!

Wat ga je doen?

Als planner voor onze revalidatie en herstelzorg ben je, samen met je twee collega’s verantwoordelijk voor het optimaal plannen van de inzet van onze behandelaren. De inzet van onze behandelaren staat in relatie tot de zorgvraag van cliënten die gebruik maken van de geriatrische revalidatiezorg van Cicero Zorggroep. Je zorgt voor een effectieve en efficiënte operationele planning van alle behandelingen, in afstemming met de manager behandeling en de RvE-managers revalidatie en herstelzorg.

Met jouw vooruitziende blik, goede communicatieve skills en flexibele instelling beweeg je je gemakkelijk in onze ouderenzorg organisatie. Je ziet kansen en mogelijkheden in het optimaliseren van de planningsprocessen. Kortom, een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 45 (minimaal € 2.695,33 bruto per maand en maximaal € 3.848,27bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Ontwikkelmogelijkheden tot het volgen van verschillende cursussen en opleidingen.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding of aantoonbaar denkniveau, aangevuld met enkele jaren werkervaring.
 • Je hebt kennis van en inzicht in het werken binnen een zorginstelling en ervaring met een dbc-gefinancierde setting is een pré.
 • Je bent op de hoogte van relevante regelgeving en belangrijke ontwikkelingen in de zorgsector.
 • Je kan goed omgaan met plannings- en registratiesystemen. Vanuit je achtergrondkennis van het systeem, sta jij gebruikers te woord , beantwoord je vragen en geef je uitleg aan nieuwe gebruikers.
 • Je beschikt over kennis en inzicht om aan de eisen vanuit de revalidant én vanuit efficiënte planning te kunnen voldoen.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Direct solliciteren?
Klik op de button ’Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier voor maandag 29 juli 2024 in!

Houd alvast dinsdag 6 augustus in de ochtend vrij in je agenda. Dan vinden namelijk de gesprekken plaats. Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele relevante diploma’s checken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld