Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

Planner - Personeelsplanner - Roosteraar | 24 uur | Venray

Dienstverband

20 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als planner/ personeelsplanner/ roosteraar in Limburg? Dan is VIGO op zoek naar jou! Als planner/ personeelsplanner/ roosteraar bij VIGO ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van onze medewerkers en het opstellen en bijhouden van werkroosters. Heb jij ervaring en wil jij werken bij een organisatie waar de persoonlijke benadering centraal staat? Lees dan nu verder!Wij zijn op zoek naar een

Planner - Personeelsplanner - Roosteraar

24 uur

Venray

VIGO is een innovatieve organisatie die zich inzet voor het ondersteunen van mensen met een beperking in hun dagelijks leven. Samen met onze dochterorganisaties en externe partners streven we naar een persoonlijke benadering waarbij de behoeften van de cliënt centraal staan.

Wil jij als planner/ personeelsplanner/ roosteraar een cruciale rol spelen in het efficiënt inzetten van onze medewerkers?


Jij zorgt ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt, rekening houdend met beschikbaarheid, kwalificaties en wensen. Daarnaast draag je bij aan het opstellen en bijhouden van werkroosters, zodat onze cliënten altijd kunnen rekenen op de juiste begeleiding. Als planner/ personeelsplanner/ roosteraar bij VIGO ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van werkroosters, het efficiënt plannen van medewerkers, communicatie met medewerkers over roosters, verlof- en ziektedagen registreren, het signaleren van knelpunten en het bespreken ervan met de leidinggevende. Door bij te dragen aan een optimale samenwerking tussen medewerkers zorg je voor een goed functionerend team.

Vereisten

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken iemand met minimaal MBO4-diploma en het liefste aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, cijfermatig inzicht en het vermogen om op een overstijgende manier te denken. Ervaring in de GGZ en kennis van planningsprocessen zijn een pré, evenals ervaring met planningssoftware. Communicatieve vaardigheden zijn essentieel.

Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons dynamische team.

Wat bieden we jou?

Bij VIGO bieden we jou een dienstverband voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Je werkt 24 uur per week en ontvangt een salaris conform CAO GGZ, FGW 45 (€2451-€3863). Onze collega's staan klaar om je te verwelkomen en wegwijs te maken. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en regelen wij parkeergelegenheid.

Naast een aantrekkelijk salaris en een inspirerende werkomgeving, bieden wij ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij VIGO staat jouw balans centraal. We hebben diverse mogelijkheden, zoals deeltijdwerk en flexibele werktijden, zodat je werk en privé goed kunt combineren. Met ons FiscFree programma profiteer je bovendien van 40% fiscaal voordeel bij de aanschaf van producten en diensten.

Daarnaast bieden we andere voordelen, zoals 100% betaald zorgverlof, een collectieve zorgverzekering, ouderschapsverlof en goede regelingen voor pensioen en reiskosten. Bij VIGO streven we ernaar om jouw welzijn en tevredenheid te bevorderen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Solliciteren en contact:

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Stephan van Ruitenbeek 06-27481788 of stephan@werkenbijvigogroep.recruitee.com. 

Ben jij enthousiast geworden over de functie van Planner - Personeelsplanner - Roosteraar bij VIGO? Wacht niet langer en solliciteer door je cv en korte motivatie te sturen via de sollicitatiebutton onderaan de pagina. Doe het anders, maak impact en bouw aan een geweldige carrière bij VIGO!