Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Planner revalidatie (20-110)

Dienstverband

10 - 16 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Stop jij pas als de planning klopt?
Dan ben jij onze nieuwe planner revalidatie!
Vacaturenummer 20-110, 10 - 16 uur per week

Wie ben jij?
Als planner revalidatie ben je verantwoordelijk voor het maken van behandelroosters van revalidatie patiënten en roosters van behandelaars binnen het revalidatieteam. Daarbij dient de behandelvraag en behandelaanbod zo efficiënt en effectief mogelijk op elkaar afgestemd te worden, rekening houdend met de wensen en beschikbaarheid van patiënt en behandelaar.
Naast het maken van de multidisciplinaire revalidatieplanning beheer je tevens de agenda van de revalidatieartsen. Verder ondersteun je het secretariaat bij alle voorkomende werkzaamheden, draag je mede zorg voor voorbereiding en afronding van spreekuren + alle bijbehorende correspondentie en handel je in- en uitgaand telefoonverkeer af.
Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden vanwege contacten met artsen, therapeuten en patiënten en ben je nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. Volharding en doorzettingsvermogen zijn een must bij het maken van een correcte planning. Ook ben je klantvriendelijk, tactvol en representatief.

Jouw nieuwe werkplek
De afdeling revalidatie richt zich op herstel of verbetering van functioneren van patiënten en op het leren omgaan met beperkingen als gevolg van een ziekte, aangeboren afwijking of ongeval.
Het team bestaat uit een drietal revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, een physician assistant. De afdeling wordt ondersteund door planners en het secretariaat.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau aangevuld met ruime ervaring met complexe planningen
  • Je hebt ervaring met secretariële werkzaamheden en kennis van medische terminologie
  • Ervaring met het werken met EPD's (HIX) is een pré
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als planner revalidatie. Daarom bieden wij naast het salaris ingeschaald in functiegroep 40 - volgens de cao ziekenhuizen, een tijdelijk contract per 1 oktober i.v.m. een tijdelijke vervanging. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Tot 17 augustus 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Gert Rouing
+31 6 29329625
gert.rouing@lzr.nl