Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Planningsfunctionaris Radiologie (22-119)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Een goede planning, aandacht voor de patiënt en inspelen op nieuwe situaties, als planningsfunctionaris doe je het allemaal tegelijk! Word jij onze nieuwe collega?
Vacaturenummer 22-119, 24 uur per week

Wie ben jij?
De planningsfunctionaris Medische Beeldvorming is het gezicht van de afdeling en ontvangt en informeert patiënten en bezoekers, plant afspraken met patiënten en verwerkt administratieve gegevens. Je werkt graag in teamverband en bent ook goed in staat om zelfstandig te werken. Nauwkeurig werken om een goede planning te maken en daarbij aandacht voor de patiënt blijven houden is voor jou een tweede natuur.

Jouw nieuwe werkplek
Het organisatieonderdeel Medische Beeldvorming bestaat uit Radiologie en Nucleaire geneeskunde. Bij de afdeling werken 8 radiologen (incl. 2 chef's de clinique) en 2 nucleair geneeskundigen samen met een team van MBB'ers, doktersassistentes en administratieve krachten. De afdeling is volledig gedigitaliseerd en er wordt met spraakherkenning gewerkt. Er zijn vier digitale buckykamers (waaronder een SEH buckykamer), een multifunctionele kamer, een urologie statief, 3 C-bogen, een gecombineerde hart-vaatkamer, een Dual Source CT, een 1,5T MRI, vier echokamers, een mammografiekamer met echo, 2 SPECT-CT's, een DEXA-kamer en een PET-CT. De afdeling wordt geleid door een managementteam bestaande uit een afdelingsmanager en een medisch manager. Daarnaast zijn 2 teamleiders benoemd die deze functie uitvoeren in combinatie met hun werkzaamheden als MBB-er. Het secretariaat Medische Beeldvorming bestaat uit het secretariaat Nucleaire Geneeskunde en het secretariaat Radiologie; het secretariaat Radiologie heeft een front- en backoffice. In principe is het front-office jouw werkplek, evt. kunnen sommige back-office taken ook toegevoegd worden aan je werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding op minimaal niveau 3;
  • Je hebt kennis van medische terminologie;
  • Je hebt ervaring met gangbare automatiseringssystemen;
  • Je kunt omgaan met vertrouwelijke gegevens;
  • Je bent klantgericht, stressbestendig en weet om te gaan met veranderende omstandigheden;
  • Je bent flexibel inzetbaar.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €2.028 en €2.972 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Een parttime functie voor 24 uur per week;
  • Een contract voor de duur van 1 jaar, hierna kans op een contract voor onbepaalde tijd;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Jef Beusen, Teamleider, 06-11765840. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, 06-46241184.

Tot woensdag 1 juni kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op donderdag 9 juni in de ochtend, we willen je vragen hier rekening mee te houden.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Jef Beusen
+31 6 11765840
jef.beusen@lzr.nl