Mondriaan zoekt een

PMT’er of vaktherapeut dans & beweging voor Volwassenen

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Mondriaan zoekt een psychomotorisch therapeut (PMT'er) of vaktherapeut dans & beweging ( 28-36 uur per week, Heerlen en Maastricht). Jij bent een echte "doener", cliëntgericht, betrokken, creatief en vol enthousiasme. Met jouw kennis ben je breed inzetbaar binnen de organisatie. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan maken we graag kennis met jou!

Past deze functie bij jou?
Binnen de RVE Therapieën zijn diverse (Vak)therapieën ondergebracht. Deze RVE levert de aanvullende behandeling aan het ambulante en klinische behandeltraject van de patiënten in zorg bij Mondriaan zowel bij Ouderen, Kinderen- en Jeugd en Volwassenen.

Als Psychomotorisch therapeut en of vaktherapeut dans en beweging lever je een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van (deel-)behandelplannen binnen diverse doelgroepen van de volwassenzorg. Je geeft zowel individuele als groepsbehandeling en je hebt voldoende kennis van groepsdynamica. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline. Je geeft input aan verschillende overlegvormen zoals het werkoverleg binnen de eigen discipline en het behandeloverleg in een multidisciplinair team. Uiteraard beschik je over goede uitdrukkings- en communicatievaardigheden. Je bent in staat alle voorkomende organisatorische en administratieve werkzaamheden te verrichten en beheert tevens de muziekinstrumenten, middelen en ruimte.

Jouw kwaliteiten
Je beschikt over een hbo-diploma Psychomotore Therapie of Creatieve Therapie Dans & Beweging. Je beschikt over voldoende tact en overredingskracht. Je hebt het vermogen om mensen te motiveren en te stimuleren. Ook ben je stressbestendig, flexibel, besluitvaardig en durf je initiatief te nemen. Kennis van en/of ervaring met in de psychiatrie is een pre.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (jaar) met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • De kernfunctie is Vaktherapeut GGZ. Het salaris bedraagt minimaal €3.101,-- en maximaal €4.218,-- (FWG 55 - CAO GGZ).Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Bjorn Frissen RVE manager, op het nummer: 06-24542145. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de manager Zorg, Nicole Linssen, telefoon 06-53665616.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 13 november 2021 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.