Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Poli-assistent gipskamer

Dienstverband

16

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als poli-assistent gipskamer ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die binnenkomen op de gipskamer. Je ontvangt patiënten, stelt ze gerust en registreert de patiëntgegevens in een geautomatiseerd systeem. Je bent representatief en stelt je klantvriendelijk op. Waar nodig verricht je ondersteunende werkzaamheden t.b.v. het werk van de gipsverbandmeester, kleine verrichtingen zoals hechtingen verwijderen voer je zelfstandig uit. Je plant afspraken in, houdt de agenda van de gipsverbandmeesters bij en zorgt voor een goede doorstroming van de spreekuren. Je zorgt voor een vlekkeloze communicatie bij het in- en externe telefoonverkeer. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Verder verricht je secretariële werkzaamheden, beheer je de voorraad, verzorg je de bestellingen en voer je diverse andere administratieve taken uit.

Jouw nieuwe werkplek

De gipskamer is onderdeel van de polikliniek orthopedie. De gipskamer is verantwoordelijk voor het aanleggen, controleren en verwijderen van (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Je komt een grote variatie aan patiënten tegen binnen de specialismen heelkunde, orthopedie en chirurgie.

Wat vragen wij van jou?

• Minimaal een afgeronde opleiding doktersassistent op niveau 4;
• Aantoonbare medisch assisterende ervaring in de zorg en enige secretariële ervaring;
• Je bent bekend met medische terminologie.

Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 8.00-17.00 uur.

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als poli-assistent gipskamer. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 35 – volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van jaar met de intentie deze te verlengen. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Monique Schroijen, waarnemend teamleider gipskamer, telefoonnummer 0611749419.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Tot 23 september 2019 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op 25 september 2019 in de middag. We willen je vragen hier rekening mee te houden.