Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Apotheker GDS en poliklinische apotheek (21-159)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Ben jij onze nieuwe daadkrachtige en mensgerichte apotheker GDS/poliklinische apotheek?"
De afdeling Klinische Farmacie van het Laurentius ziekenhuis zoekt een collega apotheker. Vacaturenummer 21-159, 32-36 uur

Wat ga je doen?
Als apotheker op de GDS-afdeling houd je toezicht op het GDS proces en draag je bij aan de kwaliteitsverbetering hiervan. Je beantwoordt farmacotherapeutische vragen, neemt deel aan farmacotherapeutisch overleg en voert medicatiereviews uit. Voor een aantal van onze externe instellingen ben je aanspreekpunt, beoordeel je assortimentsvragen en behartig je leverproblemen. Op kwaliteitsgebied beoordeel je procedures en protocollen binnen jouw expertisegebied.
Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden richting het team, de patiënten en artsen.
Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamspeler. Gedreven in je vak en weet jouw enthousiasme over te brengen op anderen.
Daarnaast verricht je dagelijkse werkzaamheden binnen de poliklinische apotheek en draag je óók actief bij aan de huidige en toekomstige ontwikkelingen van de poliklinische apotheek.

Jouw nieuwe werkplek
Onze missie is: "Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij".
De afdeling Klinische Farmacie is patiëntgericht, professioneel georiënteerd en beschikt over een klinische en een poliklinische apotheek Apotheek Laurentius Kwartier(24-uurs apotheek).

De klinische afdeling verzorgt samen met de poliklinische apotheek de farmaceutische dienstverlening in de regio Midden-Limburg en een aantal zorginstellingen door geheel Limburg.
De poliklinische apotheek levert (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden en vormt samen met het ASP een brug naar de regio.

Binnen Laurentius Klinische Farmacie werken ca. 85 medewerkers (ca. 63 fte), waarvan vier ziekenhuisapothekers, twee poliklinische apothekers en één ANIOS.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een afgeronde apothekersopleiding;
  • Enige ervaring in een instellingsapotheek en/of (poliklinische)apotheek is een pre, maar geen vereiste, kandidaten die nog niet veel ervaring hebben worden ook uitgenodigd te solliciteren;
  • Je bent ondernemend, pro-actief en besluitvaardig;
  • Je bent vooruitstrevend en verantwoordelijk, passend bij onze kernwaarden.
Wat krijg je daarvoor terug?
Wij bieden jou een afwisselende en veelzijdige functie in een ziekenhuis dat volop in beweging is. Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als apotheker. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met zicht op vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO-Ziekenhuizen en afhankelijk van kennis en ervaring. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Teun van Es, ziekenhuisapotheker/medisch manager, telefoonnummer 06-21241599
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Teun van Es
+31 6 21241599
teun.vanes@lzr.nl