Meditta Holding BV zoekt een

Praktijkondersteuner

Dienstverband

16-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Ben jij een klant- en servicegerichte, motiverende, zelfstandige praktijkondersteuner somatiek en werk je graag binnen een veranderende organisatie die mee beweegt met de ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij per direct op zoek naar een enthousiaste praktijkondersteuner somatiek.

Jouw werk

Als praktijkondersteuner somatiek verleen je zorg aan patiënten met een chronische ziekte. De werkzaamheden worden verricht bij één of meerdere huisartsenpraktijken. De zorg wordt geprotocolleerd en onder supervisie van de huisarts uitgevoerd. Het betreft zorgprogramma’s voor patiënten met Diabetes Mellitus (DM), COPD, Astma en hart- en vaatziekten (CVRM). Daarnaast wordt de huisarts ondersteund op het gebied van ouderenzorg.

Wat breng jij mee?

  • Een afgeronde opleiding tot praktijkondersteuner huisartsenzorg AGZ op HBO-niveau; of HBO-V en/of inservice opgeleide verpleegkundige (A-opleiding) en/of verpleegkunde niveau 4 met de aanvullende post HBO-opleiding praktijkondersteuner huisartsenzorg AGZ;
  • Indien je binnenkort de opleiding hoopt af te ronden, ben je ook van harte uitgenodigd om te reageren;
  • Specifieke kennis met betrekking tot de patiëntengroepen: DM, COPD, Astma en CVRM en ouderenzorg;
  • Ervaring met digitaal werken (HIS);
  • Het organiseren en structureren van het eigen spreekuur;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Coachende vaardigheden.

Wat kun je van ons verwachten?

Deze baan biedt jou een afwisselend takenpakket binnen de huisartsenzorg die volop in beweging is. Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar voor 16 - 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de cao Huisartsenzorg. Daarnaast biedt Meditta goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een groot aanbod online trainingen.

Interesse?

Mail je motivatiebrief en CV voor 30 juni 2022 naar vacatures@meditta.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling P&O en opleidingen via 046- 426 23 22 of kijk op www.meditta.nl.