Mutsaersstichting zoekt een

(Pré-verbaal) Logopedist

Dienstverband

16-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Wat is jouw rol

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief. Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

Voor het team ambulante dienstverlening Noord zoeken wij een:

(Pré-verbaal) Logopedist
Minimaal 16 uur per week, mogelijkheden tot 36 uur

Onderzoeken, observeren en diagnosticeren van voornamelijk het jonge kind in de leeftijd van 0-6 jaar, met psychisch gerelateerde spraak-, taal- en eet- en drinkproblematiek is je op het lijf geschreven. Naast het uitvoeren van algemene logopedische behandelingen individueel of in de groep, ga je op huisbezoeken, geef je workshops, psycho-educatie en advies aan ouders en collega’s. Je werkt voornamelijk zelfstandig maar ook nauw samen met je collega’s binnen het multidisciplinair “Infant Mental Health team” en het “eetteam” en speciaal onderwijs school “De Wijnberg” rondom het jonge kind.

Je komt te werken in zelfsturende teams binnen een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten. We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

Wie zoeken wij?
Naast een gerichte HBO-opleiding sta je open voor nieuwe ontwikkelingen met een specifieke voorkeur voor onze doelgroep. Bij voorkeur heb je ervaring met of ben je bereid je verder te verdiepen in pre-verbale logopedie, spraak- taalontwikkelingsstoornissen, gedragsproblematieken, sensorische informatieverwerking en executieve functies. De dossiers waar je mee te maken krijgt zijn divers en complex van aard, je zet je vol passie in voor je cliënten. Je kijkt altijd verder dan alleen jouw aandeel om je cliënten optimaal te kunnen helpen. Daarnaast ben je proactief, stressbestendig en kun je goed reflecteren. Je vindt het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.

Ons aanbod

Wat kan je van ons verwachten?
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 55. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je meer weten?
Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Niek Hendriks, HR Business Partner (06-82833536). Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Anne Heijdt (06-57230351) of Véronique Philipsen (06-82360980)