Dichterbij zoekt een

Preventiemedewerker regio Zuid (Horst)

Dienstverband

8 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Preventiemedewerker regio Zuid (Horst)

Wij zijn op zoek naar een Preventiemedewerker voor Regio Zuid. Jij zorgt o.a. voor het opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en -evaluatie en adviseert over te nemen maatregelen voor goede arbeidsomstandigheden. Heb jij kennis van RI&E en affiniteit met Arbo en de primaire zorg? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

 

 

Wat ga je doen

* Je zorgt voor het opstellen en uitvoeren van de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)

* Je adviseert het MZ platform, de directie en managers over te nemen maatregelen voor goede arbeidsomstandigheden

* Je voert deze maatregelen (mede) uit

 

 

Met wie ga je dat doen

In deze functie ga je werken met (zorg)teams die volop werken aan de ontwikkeling naar zelforganisatie. De medewerkers hebben de zorg gekozen voor de kleine successen die je met de cliënten kunt behalen. Het management team en MZ platform zijn sterk kwaliteitsgericht en werken samen aan het faciliteren van de teams om hun cliënten zo goed mogelijk te begeleiden.

 


Waar ga je dat doen

Dichterbij is een organisatie waarin we samen toewerken naar nog betere zorg. We tonen creativiteit om te komen tot nieuwe concepten. We werken actief aan regelarme zorg en zijn tegelijkertijd volgens het ministerie en zorgkantoor een voorbeeld voor de branche als het om kwaliteitszorg gaat. We zien groeimogelijkheden binnen het wonen en de dagbesteding en willen hier graag in investeren en deze groei realiseren.

 

De ondersteunende diensten werken hard om de zorgmedewerkers zo goed mogelijk te ontzorgen als het gaat om randvoorwaardelijke zaken. Hiervoor zetten we kwaliteiten van management en medewerkers gericht in en leren we om het steeds beter te doen. Dit met de zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt als vertrekpunt. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij richten ons op talentenontwikkeling van medewerkers zoals we dat ook bij onze cliënten doen.

 

 

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

Je bent primair gedreven door het geluk van onze cliënten en weet welke acties hier het meeste aan bijdragen. Je vindt het prettig om je werk steeds beter te doen. Altijd zoeken naar die mogelijkheid om er nog meer uit te halen. Zonder te willen veranderen om het veranderen alleen, je primaire focus ligt immers bij de cliënt. Ook weet je, soms stoffige, regels praktisch en haalbaar in te zetten op een wijze die past bij de uitgangspunten van regelarm werken. Je kan projectmatig werken en houdt jouw kennis van het vakgebied actief op peil.

 

* Je hebt tenminste een mbo-diploma en beschikt over mbo+ werk en denkniveau

* Je hebt kennis van de Arbo-wetgeving en Arbogerelateerde onderwerpen

* Je hebt kennis van de RI&E

* Je hebt affiniteit met Arbo en de primaire zorg

* Continu ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend

 

 

Dit krijg je ervoor terug

* Een positieve en zinvolle dag, vanuit een zelfstandige rol

* De voordelen van een grote organisatie én het werken in kleine, zelfstandig functionerende bedrijfsonderdelen

 * Je bent in balans, kunt genieten en voelt je gezond. Je merkt dat je op de acceptatie en steun van je collega’s en werkgever kunt vertrouwen

* Ruimte voor initiatieven en om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken

* Een salaris van minimaal € 2.016,- en maximaal € 3.084,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 45 op basis van een 36-urige werkweek

* Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

* De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering

* Een contract voor 8 uur per week, voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd

 

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rik Stoltz via telefoonnummer 06-43445447.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteren kan via de website van Dichterbij, waar je het sollicitatieformulier kan invullen, voorzien van een cv en een motivatiebrief.  https://www.dichterbij.nl/werken-bij