Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Priklaborant (21-155)

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Kom jij ons team van laboranten versterken? Wij zoeken een nieuwe priklaborant!"
Vacaturenummer 21-155, 28 uur

Wie ben jij?
Als priklaborant bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van bloedafnames bij patiënten op de prikpoli, in de kliniek en / of buitendienst (trombosedienst) en de voorbereiding en registratie van onderzoeksmateriaal. Je begeleidt patiënten, geeft voorlichting en verzorgt de patiëntenadministratie. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de ochtend plaats. Het kan voorkomen dat de werkzaamheden uitlopen in de middag, hierin wordt een flexibele houding van je gevraagd.

Jouw nieuwe werkplek
Het CKCH Laboratorium is een modern, ISO 15189 geaccrediteerd en goed uitgerust laboratorium. De afdeling verricht onderzoeken voor patiënten in het eigen ziekenhuis, aanvragen via specialisten, huisartsen en verloskundigen uit de regio en artsen van andere instellingen. De afdeling trombosedienst is een belangrijk onderdeel van het CKCH laboratorium. De trombosedienst verzorgt de antistollingscontrole bij patiënten in de regio Roermond.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een diploma doktersassistent, of gelijkwaardig diploma (verpleegkundig);
  • Je hebt kennis van hygiëne-, veiligheids- en milieuvoorschriften;
  • Je bent gedurende ochtenduren beschikbaar.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als laborant. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 35 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor bepaalde tijd tot en met 16-03-2021. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Marga van Gils, teamleider CKCH-laboratorium, telefoonnummer 06-29319556. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

De gesprekken vinden plaats op 28 september in de middag, wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Tot 24 september 2021 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Marga Gils, van
marga.vangils@lzr.nl