Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Priklaboranten (20-066)

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Kom jij het team van laboranten versterken? Wij zoeken vier nieuwe collega priklaboranten!"

Vacaturenummer 20-66, 20 uur per week

Wie ben jij?

Als priklaborant bestaan je werkzaamheden uit het verrichten van bloedafnames bij patiënten op de prikpoli, in de kliniek en / of buitendienst (trombosedienst) en de voorbereiding en registratie van onderzoeksmateriaal. Je begeleidt patiënten, geeft voorlichting en verzorgt de patiëntenadministratie. De werkzaamheden vinden voornamelijk in de ochtend plaats. Het kan voorkomen dat de werkzaamheden uitlopen in de middag, hierin wordt een flexibele houding van je gevraagd.

Jouw nieuwe werkplek
Het CKCH Laboratorium is een modern, ISO 15189 geaccrediteerd en goed uitgerust laboratorium. De afdeling verricht onderzoeken voor patiënten in het eigen ziekenhuis, aanvragen via specialisten, huisartsen en verloskundigen uit de regio en artsen van andere instellingen. De afdeling trombosedienst is een belangrijk onderdeel van het CKCH laboratorium. De trombosedienst verzorgt de antistollingscontrole bij patiënten in de regio Roermond.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over een diploma doktersassistent, of gelijkwaardig diploma (verpleegkundig);
  • Je hebt kennis van hygiëne-, veiligheids- en milieuvoorschriften;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs voor personenauto's;
  • Je bent gedurende ochtenduren beschikbaar.
Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als priklaborant. Wij bieden jou een salaris ingeschaald in functiegroep 35 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract tot het einde van dit jaar. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Marga van Gils, teamleider CKCH-laboratorium, telefoonnummer 06-29319556.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 06-11380065.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 5 juni in de middag, we willen je vragen om hier rekening mee te houden.

Tot 2 juni 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.