PSW zoekt een

Programmamanager

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
''Verandering is de enige constante.'' Kun jij je hierin herkennen en ben jij altijd op zoek naar vernieuwingen? Denk jij in kansen en grijp jij verbetermogelijkheden met beide handen aan? Ben jij met jouw daadkracht en besluitvaardigheid in staat om de gewenste resultaten te halen? Dan ben jij de programmanager die wij zoeken!

Wij zijn per direct voor gemiddeld 32 uur per week op zoek naar een:

Programmamanager

Wat ga je doen?
Je neemt samen met je projectleiders nieuwe initiatieven om te komen tot innovatie en kwaliteitsverbetering in de zorg en onze bedrijfsvoering. Dit doe je aan de hand van een programma dat door jou is opgesteld en afgestemd is met de stuurgroep Innovatie van PSW. Het programma is afgeleid van de strategische doelstellingen die PSW recent heeft geformuleerd en heeft betrekking op innovatie in de manier van werken, werkplekleren en eigen regie van cliënten. Inhoudelijk zorg je ervoor dat de opdrachten en uitvoering van de projecten uit het programma in lijn zijn en blijven met de strategische doelstellingen van onze organisatie. Ook zorg je voor de afstemming en samenwerking met andere afdelingen binnen PSW zoals ICT, Financiën, Facilitair en P&O.

De projecten die uit dit programma voortkomen zijn gericht op organisatie brede innovaties en verbeterslagen. De ideeën komen zoveel als mogelijk uit onze zorgsectoren en de teams naar voren. Maar uiteraard kunnen ook eigen inzichten, best pratices en wetenschappelijk inzichten leiden tot innovatie.

Wat hebben wij te bieden?
  • Het betreft een nieuwe functie, waarbij we in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar aanbieden. Na dit jaar evalueren we of verlenging mogelijk is.
  • Werken in een vooruitstrevende organisatie, met een informele werksfeer en in een enthousiast team.
  • Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.
  • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren én een eindejaarsuitkering en pensioenverzekering.
Wat breng jij mee?
  • Je hebt een afgeronde academische opleiding, waarbij je kennis is aangevuld met een opleiding project-/programmamanagement. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Je bent geen theoreticus, maar veel meer een pragmatisch ingestelde en oplossingsgerichte denker en doener.
  • Je bent in staat medewerkers met elkaar te verbinden, hebt affiniteit met de zorg en in het bijzonder met de gehandicaptenzorg.
  • Je weet het innovatieprogramma op een inspirerende en charismatische wijze aan te sturen zonder daarbij de verantwoordelijkheid van de projectleden over te nemen.
  • Je bent een spin in het web en kunt zowel op bestuurlijk als uitvoerend niveau communiceren.
Meer informatie en reageren?
Nog vragen? Neem dan gerust contact op met Maureen Schonewille. Maureen is te bereiken op 06 - 120 283 95.

Direct solliciteren?

Ga naar www.werkenbijpsw.nl en klik op de sollicitatieknop behorend bij deze vacature.

Zet 't alvast in je agenda!

Reageren op deze vacature kan tot 5 december 2020. De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 10 december 2020 tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.