Maastricht UMC+ zoekt een

Project Administration Specialist, m/v 1.0 fte

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De Project Administration Specialist is verantwoordelijk voor het beheren en uitvoeren van de administratieve processen rondom mensgebonden (klinische) studies, met betrekking tot benodigde onderzoeks dossiers en -registratie, contracten en financieel beheer. Vanaf voorbereiding en indiening tot en met afsluiting van de studie en archivering. Je werkt hiertoe met collega's samen in een research project team onder functionele aansturing van een accountmanager.

Tot de belangrijkste taken behoren:
  • Het opstellen van contracten en amendementen en de administratieve verwerking daarvan.
  • Voeren van contractonderhandelingen en ondersteuning bij opstellen van begrotingen en budgetverzoeken
  • Contact onderhouden met klant, sponsor en externe contacten in kader van project administratie
  • Adviseren van onderzoekers over de benodigde onderzoeksdocumentatie t.b.v. (de lokale) goedkeuringsprocedure(s)
  • Coördineren van de goedkeuring Raad van Bestuur voor het mensgebonden onderzoek in het Maastricht UMC+
  • Het - op aanvraag - doen van (inter)nationale indieningen (bijv. Ethische Commissie, Bevoegde Instantie)
  • Aanleveren van gegevens t.b.v. tussentijdse planning & control gesprekken van de accountmanager met de onderzoeker
  • Ondersteuning bieden voor registratie van onderzoeken in (inter)nationale registers (bijv. Clinicaltrials.gov)
  • Uitvoeren van het financieel beheer van studies en financiële afdelingsreserves.
  • Het op verzoek aanleveren van rapportages uit de registratiesystemen.


Wat vragen wij van jou?
Voor het goed uitoefenen van deze functie is een opleiding op HBO/WO-niveau in een (bio)medische, gezondheidswetenschappelijke richting vereist. Daarnaast zijn we voor deze functie op zoek naar iemand met kennis van mensgebonden onderzoek en (inter)nationale wet- en regelgeving. Affiniteit/ervaring met indieningen, administratieve procedures rondom onderzoeks dossiers en - registratie, contracten en financieel beheer is een pré. Beheersing van het Nederlands en Engels (woord en geschrift) is een vereiste.
CTCM hecht erg aan goede onderlinge communicatie, daarvoor is het van groot belang dat de Project Administration Specialist goed kan samenwerken met zowel collega’s als klanten.
Hij/zij heeft uitstekende communicatieve en inter-persoonlijke vaardigheden, is kwaliteitsgericht en gemotiveerd, proactief, nauwkeurig, betrouwbaar en zorgvuldig. Hij/zij kan werken in een omgeving die voortdurend verandert.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het Clinical Trial Center Maastricht (CTCM) is enerzijds het loket voor mensgebonden onderzoek in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en anderzijds de partner voor partijen buiten het MUMC+ om onderzoek uit te zetten in het MUMC+, en daarbuiten. Vanuit deze loketfunctie en partnerrol ondersteunt het CTCM onderzoekers bij alle facetten van mensgebonden onderzoek, van idee tot aan publicatie. CTCM is expert op het gebied van deze ondersteuning bij mensgebonden onderzoek, als het gaat om kwaliteit van infrastructuur en wet- en regelgeving.
Wij zijn voor spoedige indiensttreding op zoek naar een kandidaat voor de functie van Project Administration Specialist.

Aanstelling
Het betreft een vacature voor 36 uur per week.
Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid bestaat eventueel de mogelijkheid tot verlenging.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een dynamisch, groeiend bedrijf met een prettige werksfeer en open cultuur.
Bij gebleken geschiktheid zal er een bij de functie passend salarisaanbod worden gedaan, afhankelijk van opleiding en ervaring (salarisindicatie: schaal 10 CAO UMC).
Verder is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening conform de CAO UMC.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met mevrouw Marlie Leerssen- Nillesen, Manager Research Project Support, telefoonnummer 043 - 387 4436. Voor informatie met betrekking tot de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met mevrouw Linh van Kan, HR adviseur, telefoonnummer 043 -387 5573.

Solliciteren per e-mail heeft de voorkeur, naar adres: hrm.ctcm@mumc.nl .