Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Projectapotheker (ANIOS ziekenhuisfarmacie) (32-36 uur)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Ben jij onze nieuwe daadkrachtige en mensgerichte projectapotheker (ANIOS ziekenhuisfarmacie)?

Ben jij onze nieuwe daadkrachtige en mensgerichte projectapotheker (ANIOS ziekenhuisfarmacie)?

In verband met het aanstaande vertrek van de projectapotheker (ANIOS ziekenhuisfarmacie), die elders als AIOS ziekenhuisfarmacie begint, zijn we per 1 januari 2023 op zoek naar een nieuwe projectapotheker.

De functie
Als projectapotheker ben je bij ons breed inzetbaar. Je verricht dagelijkse apothekerswerkzaamheden zoals dagdiensten (zowel klinisch als poliklinisch) en je geeft leiding aan of neemt deel aan diverse projecten binnen de apotheek alsook ziekenhuisbrede projecten. Daarnaast verzorg je scholingen en geef je instructies aan (nieuwe) medewerkers. Je werkt in deze rol nauw samen met de ziekenhuisapothekers en de poliklinische apothekers. Binnen de afdeling staat een veilig leer-en werkklimaat hoog in het vaandel. Je wordt op een prettige manier ingewerkt en tevens gestimuleerd om jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Kortom een mooie kans om brede ervaring op te doen als apotheker.

Jouw nieuwe werkplek
Onze missie is: "Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij". De afdeling Klinische Farmacie is patiëntgericht, professioneel georiënteerd en beschikt over een klinische en een poliklinische apotheek "Apotheek Laurentius Kwartier "(24-uurs apotheek).

De (poli)klinische apotheek verzorgt de farmaceutische dienstverlening in de regio Midden-Limburg en een aantal zorginstellingen door geheel Limburg. De poliklinische apotheek levert (specialistische) farmaceutische zorg voor patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden en vormt samen met het ASP een brug naar de regio.

Binnen Laurentius Klinische Farmacie werken ca. 85 medewerkers (ca. 63 fte), waarvan vier ziekenhuisapothekers, drie poliklinische apothekers en één ANIOS.

Wat vragen wij van jou
Bij voorkeur heb je enige ervaring met projectmanagement. Je bent resultaatgericht en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. In de diverse projecten werk je goed georganiseerd en weet je het overzicht te bewaken. Je leert snel, kunt zelfstandig werken, maar weet goed wanneer je een hulpvraag moet stellen. Daarnaast heb je humor, ambitie en relativeringsvermogen.

Daarnaast vragen wij:
  • Je bent in het bezit van een afgeronde apothekersopleiding of studeert op korte termijn af;
  • Enige ervaring in een apotheek is een pré, maar geen vereiste. Kandidaten die nog geen of weinig ervaring hebben, worden ook uitgenodigd te solliciteren;
  • Je bent een stevige gesprekspartner en weet op alle niveaus tot een goede samenwerking te komen.
Wat krijg je daarvoor terug?
  • Salaris tussen €3.850 en €5.801 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 65). Inschaling vindt plaats op basis van relevante kennis en werkervaring;
  • Een functie voor 32 to 36 uur per week;
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie deze te verlengen;
  • 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Het ziekenhuis is goed bereikbaar per trein (10 minuten lopen vanaf het station), bus of auto.
Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mw. K. Waizy, gevestigd ziekenhuisapotheker / medisch manager, telefoonnummer 06-46115230.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Malou Heijnen, recruiter, telefoonnummer 06-46241184.

Tot woensdag 7 december kun je reageren via het sollicitatieformulier.