De Zorggroep zoekt een

Projectcoördinator Fondsenwerving

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Beschik jij over ruime kennis van fondsenwerving en subsidieverstrekkingen? Als projectcoördinator Fondsenwerving ben je een belangrijke speler bij het verwerven van additionele middelen die worden ingezet voor onze cliënten en medewerkers. Interessant? Lees snel verder.

Wat ga je doen?
Als projectcoördinator fondsenwerving ben je betrokken bij de projecten binnen De Zorggroep om via onderzoek te zoeken naar lokale, provinciale en nationale additionele derde geldstromen om deze projecten mede te financieren. Dit kunnen subsidies zijn maar ook fondsen bieden kansen. Er ligt een speciale focus op de thema's arbeidsmarkt en opleiden. Je zult een rol vervullen in het screenen van nieuwe kansen en overheidsregelingen en je biedt ondersteuning bij het opstellen van projectvoorstellen en de tussen- en eindrapportages ten behoeve van de geldverstrekkers. Je bent in staat om strategische notities en overheidsregelingen te bestuderen en in samenspraak met opdrachtgevers en projectleiders te kijken naar mogelijkheden voor de werving van fondsen.

Daarnaast heb je een coördinerende rol en help je de organisatie bij het structureel organiseren (rollen, processen, systemen) van alle fasen in het subsidieproces. Je werkt binnen de ondersteunende dienst vooral nauw samen met de afdeling HR, opleidingen en de afdeling financiën.

Onderdeel van de strategie van De Zorggroep is het steeds meer in samenwerking met andere zorgorganisaties in de keten (o.a. ziekenhuizen, huisartsen, GGZ, revalidatiezorg, apothekers en ambulancevervoer) organiseren en leveren van zorg. In dit kader worden vaak gezamenlijke projecten en innovaties en de daarbij horende subsidietrajecten uitgevoerd.

Hoe zorgen wij voor jou?
Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van een jaar met de intentie om dit om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 32-36 uur per week.

Inschaling vindt plaats op basis van de cao VVT (FWG 55) met een maximaal salaris van € 4.558,88 bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en opleiding.

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
 • bijscholing- en opleidingsmogelijkheden;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% bovenop je salaris;
 • een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma;
 • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven;
 • ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal;
 • ieder jaar worden op basis van een persoonlijk ontwikkel gesprek afspraken gemaakt over opleidingen en/of trainingen.
Wat maakt jou de juiste Projectcoördinator Fondsenwerving?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Je hebt een proactieve, resultaatgerichte houding en bent communicatief sterk. Je bent een verbinder, hebt gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen en kunt goed omgaan met uiteenlopende belangen. Relevante kennis en ervaring op het gebied van strategie, inrichting en een (zorg)organisatie is een pre. Kennis van fondsenwerving en subsidieverstrekkingen is een vereiste, integriteit is in deze functie belangrijk.

Je beschikt over, een relevante afgeronde hbo of universitaire opleiding en daarnaast:
 • Je hebt kennis van het stelsel van overheids-subsidieverstrekkingen en de uitvoering daarvan;
 • Je kunt integraal en sector-overstijgend denken;
 • Het coördineren en organiseren is je op het lijf geschreven;
 • In de samenwerking zoek je graag de verbinding op met collega's (o.a. HR, opleidingen, opdrachtgevers en projectleiders, financiën);
 • Onafhankelijk kunnen oordelen en integer en dienstverlenend kunnen handelen, ook onder tijdsdruk, zijn competenties die goed bij jou passen. Daarnaast ben je slagvaardig, flexibel en heb je van nature een open en nieuwsgierige houding.
Voor externe kandidaten is een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast geworden?
Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop. Heb je eerst nog een aantal vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Thijs Baeten, Beleidsadviseur OD via thijs.baeten@dezorggroep.nl of 0653467254. Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Rosan Spronken , Recruitment Adviseur via rosan.spronken@dezorggroep.nl.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.