Daelzicht zoekt een

Projectleider Beheer en Onderhoud met specialisme installatietechniek

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Heel Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Ben jij klaar om jouw installatietechnisch steentje bij te dragen aan een fantastische, duurzame, woon- en werkomgeving voor onze bewoners en medewerkers? Heb je een installatietechnische achtergrond en droom je ervan om als Projectleider Beheer en Onderhoud aan de slag te gaan binnen een zorgorganisatie met zowel bestaande als nieuwe huisvestingsprojecten? Dan hebben we dé perfecte kans voor jou: 

Projectleider Beheer en Onderhoud met vaktechnisch specialisme binnen de installatietechniek 

Vast contract, 36 uur per week heeft onze voorkeur, maar over 34 of 32 uur valt te praten. De standplaats is Heel.  

Over ons 

Bij de afdeling Huisvesting, Facilitair en Inkoop van Daelzicht draait alles om het creëren van een prachtige, duurzame leef- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers. We zijn verantwoordelijk voor bestaande huisvesting, nieuwbouw en het verduurzamen van ons vastgoed. Samen streven we naar een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. 

Wat ga je doen?  

Als Projectleider Beheer en Onderhoud vorm jij, vanuit je installatietechnisch specialisme, een team met de collega’s op het gebied van wonen, verbouw en nieuwbouw en het service meldpunt. Jij bent de drijvende kracht achter beheer- en onderhoudsprojecten op installatietechnisch gebied. Het is een prachtige baan als je als installatietechnicus het wereldje van bouw- en installatietechniek wilt verruilen om, aan de andere kant van de tafel, als opdrachtgever op te treden. 

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Advisering over strategische ontwikkeling, uitwerking en realisatie van installatietechnisch beheer- en onderhoud.
 • Functioneel aansturen van adviseurs, leveranciers en collega's, op installatietechnisch gebied.  
 • Tijdig bijsturen van installatietechnische onderhouds- en verduurzamingsprojecten.
 • Het mede ontwikkelen, implementeren en analyseren van het Energie Monitoring Systeem (EMS).

Wie zoeken we?  

Wij zoeken een open en enthousiaste professional met een installatietechnische achtergrond en passie. Iemand die niet alleen focust op inhoud, maar ook energie krijgt van samenwerken en bouwen aan relaties. Je bent zorgvuldig, communiceert met gevoel voor het moment en de situatie en weet anderen te motiveren en inspireren, ook als het een keer tegenzit.

Profiel: 

 • Een via opleiding en/of relevante werkervaring verkregen HBO werk- en denkniveau op het gebied van installatie techniek.
 • Een vakkundig, gemakkelijk communicerend én op samenwerking gerichte persoon.    
 • Vaktechnisch specialisme in het beheer en onderhoud van installaties.
 • Ervaring met meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) en O-prognoses is een pré. 

 Wat bieden wij? 

 • Een salaris volgens FWG schaal 60, min. € 3.649 tot max. € 5.370 bruto per maand op fulltime basis. Naast vakantiegeld ontvang je ook een eindejaarsuitkering.
 • Je komt te werken binnen een gemotiveerd en gezellig team met verschillende expertises op vastgoedgebied. Hard werken én samen met humor relativeren gaan hier hand in hand.
 • Het is mogelijk om werken op locatie te combineren met werken vanuit thuis. 
 • Een vast contract voor 36 uur per week. 
 • De optie om, als dat voor jou beter past, een contract voor minder uren aan te gaan (min. 32 uur per week).  
 • Een uitdagende functie waarin je dagelijks de impact van je werk ziet. 

Over Daelzicht:  

Daelzicht is een grote zorgorganisatie met ruim tachtig locaties in Limburg. Wij bieden een veilige woonomgeving, zorg, behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor ongeveer tweeduizend mensen met een verstandelijke beperking. 

Interesse?  

Enthousiast over deze vacature? Solliciteer hieronder! Dit kan tot en met 17 maart aanstaande. Wil je meer inzicht krijgen in de functie? Bel of mail gerust met: 

Maarten Derwig, Manager Huisvesting, Facilitair en Inkoop, via 06-29591685 of maarten.derwig@daelzicht.nl , hij vertelt je, ook als je nog twijfels hebt over wel of niet solliciteren, heel graag meer over deze mooie uitdaging. Maarten is hiervoor bereikbaar vanaf donderdag 15 februari.     

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Frank Dullens, recruiter, via 06-11179029 of frank.dullens@daelzicht.nl  

Bij indiensttreding vragen we om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).