Zorg aan Zet zoekt een

Projectleider Flexibele Arbeid

Dienstverband

Gemiddeld 24 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Overige
Ben jij dé ervaren projectleider die een bijdrage wil leveren aan het samenwerkingsverband van de VVT-organisaties in Zuid-Limburg? Ben jij een verbinder en facilitator en neem jij graag de regie binnen een nieuw project? Heb jij ervaring met de flexibele arbeidsmarkt? Dan ben jij misschien wel de nieuwe:
 

Projectleider Flexibele Arbeid voor gemiddeld 24 uur per week
 

De functie

Als Projectleider Flexibele Arbeid ga je aan de slag met de flexibele inzet van personeel voor enkele VVT organisaties in Zuid-Limburg. Je gaat onderzoek doen naar de wijze en voorwaarden waarop de inzet van personeel op een flexibele manier kan worden ingevuld, waarbij concurrentie en bemiddeling (met name in schaarse functies) wordt ontmoedigd.

Hierbij doe je onder andere onderzoek naar:

  • ‘Een ACM proof’ afsprakenkader om concurrentie en bemiddeling te ontmoedigen;
  • De mogelijkheden om intercompany tot afspraken te komen met zzp organisaties via een samenwerkingsverband of rechtspersoon;
  • De mogelijkheden om intercompany of in company tot afspraken te komen over inzet van zzp-ers of flexwerkers naast medewerkers in loondienst;
  • De impact van de regionale component in de CAO.

Aan de hand van een projectplan lever je de onderzoeksrapporten en een plan van aanbeveling, inclusief businesscase op. Je doet dit samen met medewerkers van de samenwerkende VVT- organisaties en een programmamanager van Zorg aan Zet.

Jouw nieuwe werkplek

Diverse VVT-organisaties in Zuid-Limburg werken samen aan oplossingen voor de tekorten op de arbeidsmarkt. Het zorgkantoor van CZ in Zuid-Limburg stelt middelen beschikbaar om de samenwerking tussen deze VVT-organisaties in Zuid-Limburg te bevorderen. Zorg aan Zet fungeert hierin als faciliterende partij.

Zorg aan Zet initieert en stimuleert de samenwerking met andere zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs en overheid. Samen hebben we meer slagkracht om actuele uitdagingen en strategische thema’s op te pakken.

Wij bieden

Een overeenkomst voor gemiddeld 24 uur per week, vooralsnog voor de duur van 9 maanden. Dit kan zowel in loondienst als op ZZP basis. De overeenkomst sluit je met Zorg aan Zet en je honorering is marktconform en in overleg.

Ben jij onze nieuwe Projectleider Flexibele Arbeid?

Stuur dan je reactie naar Raymond Braeken, programmamanager Zorg aan Zet, r.braeken@zorgaanzet.org vóór 22 september a.s. De gesprekken zijn gepland in week 39 en 40.
Heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Paul Schefman, bestuurder Levanto Groep, telefoon: 06 34005107, email paul.schefman@levantogroep.nl.

We zien uit naar een mooie samenwerking!