Daelzicht zoekt een

Projectleider Informatisering

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zoek jij een uitdagende functie als projectleider bij een zorgorganisatie die voortdurend in ontwikkeling is? Wil jij graag aan de slag in een changerol waarbij je een grote bijdrage kan leveren aan de doorontwikkeling van de informatievoorziening? En wil je werken in een organisatie die ambitieuze stappen gaat zetten op het gebied van innovatie en digitalisering? Lees dan verder!

Bij onze afdeling Informatisering hebben wij een vacature voor:

Projectleider Informatisering
36 uur p.w., FWG60, standplaats Heel (Hybride werken mogelijk)


Afdeling Informatisering

Je gaat als projectleider aan de slag bij de afdeling Informatisering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, het in samenhang aanbieden van goed functionerende technologieën en informatie-oplossingen die naadloos aansluiten op de strategie en de processen in zorg en ondersteuning. Concreet betekent dit dat we zorgdragen voor het netwerk/wifi, telefonie, werkplek, zorgtechnologie, applicaties, informatie, data, informatieveiligheid en digivaardigheid. We bieden eerste hulp aan onze medewerkers vanuit een servicedesk. De afdeling is in ontwikkeling naar een regieorganisatie. Naast beheer doen we volop aan (door)ontwikkeling d.m.v. projecten en changes.

Wat ga je doen? 

Onlangs is de Daelzicht strategie vernieuwd. Jij gaat informatiseringsprojecten leiden die bijdragen aan deze strategie van idee tot realisatie. Je zorgt voor succesvolle realisatie samen met collega’s bij informatisering, interne klanten en leveranciers. Je zet hierbij je kennis, kunde en ervaring op het gebied van projectmanagement in. Daarbij denk je niet vanuit technologie maar toegevoegde waarde en de strategische koers van Daelzicht. We vinden borging van de resultaten uitermate belangrijk. Denk hierbij aan heldere processen/procedures en ontwerpen. Je zult werken aan meerdere projecten tegelijkertijd.

Een van de belangrijke projecten is het moderniseren van zorgtechnologie in woningen (de basis vernieuwen én innovaties doorvoeren) ter ondersteuning van client en medewerker. We zullen ook werken aan zorgtechnologieprojecten die als doel hebben om de zorgmedewerkers te ondersteunen in (de omvang van) hun werk en/of cliënten meer eigen regie geven over het leven, de zelfstandigheid verhogen of participatie in de maatschappij mogelijk maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de introductie van sociale robotica. Een randvoorwaarde is hierbij een state of art netwerk. Aan dit vernieuwingsproject ga je ook sturing geven.

Daarnaast werken we aan het verbeteren van de informatievoorziening. We werken momenteel een informatiestrategie uit, op basis waarvan we diverse aan elkaar gerelateerde projecten gaan uitvoeren. Op basis van een visie op informatie is dit proces al gestart. Denk hierbij aan consolidatie van applicaties waardoor processen beter worden ondersteund en een moderner applicatielandschap ontstaat. Dit biedt vervolgens mogelijkheden om medewerkers meer informatiegericht te gaan ondersteunen en dit biedt ook mogelijkheden tot nog meer efficiëntie (bv RPA). Ook aan deze projecten ga je een bijdrage leveren. 

Met wie werk je?

Je werkt nauw samen met collega’s van informatisering en relevante stakeholders bij Daelzicht en extern (leveranciers). Je hebt een sterke connectie met de solution architect, informatie-adviseur(s) en de service delivery manager. Je werkt voor een opdrachtgever, in de regel de manager informatisering.

Herken jij jezelf hierin?

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO- of academische niveau, bijvoorbeeld bedrijfskunde of klinische Informatica, aangevuld met een projectmanagementopleiding
 • Tenminste 5 jaar ervaring met projectmanagement van grotere projecten
 • Kennis en ervaring met Zorgtechnologie- en/of business improvementprojecten
 • Kennis en ervaring met verandermanagement
 • Het vermogen om binnen een organisatie te kunnen verbinden en samenwerken op elk niveau
 • Interesse in Innovatie

Daarnaast heb je de volgende competenties:

 • Organisatiesensitief, collegiaal en professioneel
 • Resultaatgericht
 • Communicatief vaardig
 • Accuraat, gestructureerd en stressbestendig

Wij bieden je

 • Een uitdagende en ontwikkelingsgerichte functie met impact
 • Een salaris tussen € 3.374,- en € 4.905,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een fulltime inzet (de functie is ingeschaald in FWG 60 conform CAO Gehandicaptenzorg). Per 1 mei 2023 is deze inschaling tussen de € 3482,- en € 5062,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een jaar contract met intentie tot een vast contract.
 • Naast 144 vakantie uren ook nog 57 extra vakantie uren (balansuren) o.b.v. een 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding woon-werk verkeer en voor eventuele dienstreizen
 • Pensioenregeling bij PFZW (Pensioenfonds Zorg & Welzijn), inclusief partner- en wezenpensioen
 • Een Fietsleaseplan
 • Laptop en telefoon en de mogelijkheid om hybride te werken
 • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij ons te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. We laten je binnen een week weten of we graag verder met je in gesprek gaan. Wil je meer informatie over de procedure of Daelzicht als werkgever? Neem dan contact op met Sven Dekkers (Recruiter), via 0611129439. Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het team Informatisering? Neem dan contact op met Eugenie van Oosterhout (Manager Informatisering) via 06-51466141.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.