Cicero Zorggroep zoekt een

Projectleider ‘Medewerker Cruciaal’ (32-36 uur per week)

Dienstverband

32 tot 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Projectleider ‘Medewerker Cruciaal’ (32-36 uur per week)

Ben jij die ervaren projectleider die zich sterk maakt voor de medewerkers van Cicero Zorggroep? Staat werkplezier en werktevredenheid bij jou hoog in het vaandel? Lees dan snel verder want wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider voor 32 tot 36 uur per week die uitvoering geeft aan ons programma ‘Medewerker Cruciaal’.

Wat ga je doen?
Het programma ‘Medewerker Cruciaal’, dat gepositioneerd is bij de afdeling HR, heeft als doel dat Cicero-medewerkers een hoge mate van werkplezier en tevredenheid ervaren. Daarvoor is Cicero met bijna alle medewerkers in gesprek gegaan om op te halen wat hierin voor hen écht belangrijk is! De uitkomsten uit de onderzoeksfase zijn voor jou het vertrekpunt om aan de slag te gaan. Je neemt als projectleider, samen met onze inhoudelijke professionals, de uitwerking van de diverse thema’s ter hand. Hierbij check je regelmatig of stappen die genomen worden, passen bij de bedoelingen van het oorspronkelijke programma.

Het programma ‘Medewerker Cruciaal’ bevat verschillende deelprojecten en jij zorgt bij ieder deelproject voor draagvlak van de hele organisatie. Draagvlak is cruciaal voor de implementatie! Het belangrijkste deelproject is ‘beter in balans’ waarbij zorgteams maatwerk in de roostering en planning gaan ervaren en op een goede wijze invulling geven aan de zorgvraag.

Je bent een ervaren gespreksleider, die deze processen goed kan begeleiden. Als geen ander weet je hoe belangrijk good governance is. Het moet duidelijk zijn wie uiteindelijk de knopen doorhakt. Daarnaast ben je kritisch op de randvoorwaarden en je zorgt dat de benodigde tijd en middelen beschikbaar komen voor het slagen van de deelprojecten.

Kortom, er is ontzettend belangrijk en waardevol werk aan de winkel bij Cicero Zorggroep!

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een HBO- of WO-opleiding.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider.
  • Je bent in staat om te inspireren en te verbinden op inhoud en doelstelling van het programma 'Medewerker Cruciaal'.
  • Je kent en spreekt de taal van onze medewerkers, herkent gevoeligheden en nodigt uit tot reflectie daarop.
  • Je kunt goed luisteren en reflecteren en je creëert structuur en verbinding.
  • Je bent een stevige gesprekspartner voor alle geledingen in de organisatie.

 

Wat bieden wij jou?
Deze tijdelijke functie wordt aangeboden tot en met december 2022. De functie wordt gehonoreerd volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 65 (minimaal € 3.818,87 bruto per maand en maximaal € 5.752,21 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Direct solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 18 oktober in!

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag 22 oktober 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.