De Zorggroep zoekt een

Projectleider Positieve Gezondheid

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige
Positieve Gezondheid: een bredere kijk op gezondheid, die meer oplevert. Maar dat wist je natuurlijk al. Wil jij dit thema verder vorm geven binnen De Zorggroep? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Wat ga je doen?
Over grenzen en buiten de kaders kijken. Want wie werkt vanuit de visie van Positieve Gezondheid, ontkomt daar niet aan. Als projectleider ga jij de goede initiatieven die er binnen dit thema op de werkvloer zijn, omzetten naar processen en werkwijzen. Op die manier zetten we in op alle aspecten van welzijn en sluit onze dienstverlening aan bij de mens in plaats van andersom. Zie jij processen of werkwijzen waarbij Positieve Gezondheid prominenter aanwezig mag zijn? Dan lever je hierin ook jouw input. Zo komt de visie van De Zorggroep op inspirerende wijze tot leven.

Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid leeft sterk binnen De Zorggroep en we zijn klaar voor de volgende fase; om vanuit het fundament dat er ligt verder vorm te geven aan Positieve Gezondheid in Noord- en Midden-Limburg. Hierbij leggen we het accent op veerkracht en betekenisvol leven voor de cliënt en medewerker. Jij vertaalt deze initiatieven naar projecten, die resulteren in een werkwijze en/of proces dat binnen de hele organisatie gebruikt kan worden op het moment dat er behoefte is. Zo draag jij je steentje bij aan bij het bieden van passende ondersteuning door De Zorggroep!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je gaat aan de slag in een uitdagende en nieuwe functie binnen De Zorggroep en bent werkzaam binnen de afdeling PMO (projectmanagement ondersteuning). Hier zijn structuren voor projectmatig werken ontwikkeld (denk hierbij aan het maken van een plan van aanpak, rapportages en een decharge e.d.) die jij hanteert om jouw project(en) tot een succes te maken. Je opdrachtgever is de directeur van sector wonen. Als Projectleider Positieve Gezondheid schalen we je in op basis van de cao VVT in FWG 60. We bieden je in de eerste instantie een contract voor de duur van een jaar met een gemiddelde werkweek van 36 uur.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten en medewerkers van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op vitaliteit, óók voor medewerkers; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze Smart Health app met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Projectleider Positieve Gezondheid?
Jouw inspirerende bevlogenheid en enthousiasme! Je hebt het concept Positieve Gezondheid volledig omarmd en bent er klaar voor om goede ideeën binnen dit gedachtengoed verder vorm te geven en te implementeren. Met jouw kennis van de inhoud en vaardigheden als projectleider krijg je zaken voor elkaar en ga je samen met collega’s aan de slag met de (zorg)uitdagingen van nu en in de toekomst. Jij kunt op management en directie niveau overtuigen, je weet consensus te bewerkstelligen en daarmee draagvlak te creëren in de lijn en op de werkvloer. Verder ben je analytisch en ben je in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau te acteren en verbinding te leggen. Je weet dat goede communicatie erg belangrijk is en hebt een waardevol netwerk in Noord- en Midden-Limburg. Hierdoor weet jij precies wat er speelt en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van positieve gezondheid in de regio. Daar kun je gelijk mee aan de slag binnen De Zorggroep!

Verder belangrijk:
  • Je beschikt over een hbo+ /WO werk- en denkniveau, aangevuld met aantoonbare werkervaring in projectleiding in complexe organisaties
  • Visie op en kennis van positieve gezondheid, en je weet dit te vertalen naar werkbare vormen voor cliënt én medewerker
  • Kennis van en ervaring met vitale gemeenschappen
  • Je bent inspirerend, beschikt over aantoonbare leiderschapskwaliteiten en weet deze gericht in te zetten
  • Je bent resultaatgericht en weet doelen te behalen binnen de magische driehoek tijd, budget en kwaliteit

Enthousiast geworden?
Dat is mooi, we ontmoeten je graag. Solliciteer direct op de functie en laat ons weten hoe jij binnen De Zorggroep verder vorm gaat geven aan Positieve Gezondheid. Eerst nog een paar vragen? Neem dan contact op met Sharon Lubbers, recruitment adviseur, via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5150 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.