Sevagram zoekt een

Projectleider Services

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Organisatie
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio's Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; Zorg met Bezieling.

Omdat we binnen Sevagram innoveren hoog in het vaandel hebben staan, en onszelf willen blijven verbeteren, zijn we voor ons nieuwe facilitair bedrijf op zoek naar een Projectleider Services, 32 - 36 uur

Uitdaging
Het Facilitair Bedrijf zit momenteel in de transitie van een decentraal naar centraal (regie)gestuurde organisatie. Samen met jouw Teammanager Inkoop en Contractmanagement en je collega's van het Facilitair Bedrijf ga je deze uitdaging aan.
Binnen het Facilitair Bedrijf pak jij de uitdagingen op die binnen jouw facilitair aandachtsgebied vallen door middel van methodisch werken: als een project, als een agile traject of binnen de going concern. Hierbij streef je operational excellence en customer intimacy na. Naast verbinder ben je ook cultuurdrager en ambassadeur van onze visie, en heb je een grote overtuigingskracht.

Wat ga je doen?
Als Projectleider Services ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, coördineren en uitvoeren van projecten op tactisch niveau. Je geeft advies en borgt de projectresultaten om zo de projectdoelstellingen te realiseren.

Daarnaast ga je je richten op:
 • Het realiseren van projecten in afstemming met en naar volle tevredenheid van je opdrachtgevers. Je haalt de wensen en behoeften op uit de organisatie en vertaalt deze naar passende dienstverlening en/of oplossingen.
 • Je vertaalt de wensen en behoeften in een opdrachtomschrijving en een projectdocument met informatie omtrent scope, planning, capaciteit, budget en kwaliteit.
 • Presenteren van projectvoortgang aan diverse stakeholders.
 • Na afronding van een project zorg je voor een juiste overdracht en het waarborgen van opgedane inzichten en kennis.
 • Samen met collega projectleiders geef je invulling aan de projectmethodiek binnen Sevagram, zoals het opzetten, beheren en ontwikkelen van projectdocumenten. Je draagt deze methodiek uit.
 • Als projectleider ben je altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire speelveld, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting en werkplekconcepten, verbouwing en verhuizingen.
 • Je vindt het tevens leuk om jouw opgedane kennis te delen met collega's of andere doelgroepen door het geven van trainingen en presentaties.
 • Verder ben je een echte voortrekker als het gaat om afstemming en optimalisatie van werkprocessen m.b.t. facilitaire en vastgoed projecten.
 • Bij ver- en nieuwbouwprojecten ben je de schakel tussen de bouwfase en de exploitatiefase waarbij je vanuit een integrale visie jouw facilitaire expertise toepast.
Je geeft facilitaire input aan het integrale Programma van Eisen rondom ver- en nieuwbouw om de impact op de exploitatiefase goed te managen en uniformiteit te creëren.

Wie ben jij?
De juiste kandidaat laat ondernemerschap zien, is pro-actief, werkt het liefst in een dynamische omgeving, is daadkrachtig en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet als geen ander hoe je verbindt, coördineert en verbetert. Je weet draagvlak te creëren, mensen mee te krijgen en je bent in staat om op alle niveaus te communiceren. Je bent sterk in stakeholdermanagement en bezit een grote dosis overtuigingskracht.

Verder kun je je vinden in het volgende functieprofiel:
 • Je kunt gemakkelijk projectkaders afstemmen met een stuurgroep, om vervolgens zelfstandig organisatorische en inhoudelijk vraagstukken uit te werken.
 • Door jouw overtuigingskracht, tact en onderhandelingsvaardigheden weet je indien nodig belangentegenstellingen te overbruggen.
 • Door jouw enthousiasme weet je tevens belangstelling te wekken en overwin je eventuele weerstanden vanuit de organisatie.
 • Je hebt geduld én doorzettingsvermogen en laat je niet zomaar uit het veld slaan!
 • Je bent iemand die zich prettig voelt in een zorgomgeving en stelt de vragen en wensen van de zorg en de cliënten centraal. Tegelijkertijd ben je altijd kritisch en ga je, waar nodig, het gesprek aan met de klant, leveranciers of collega.
 • Daarnaast weet je altijd ordelijk en systematisch te werk te gaan.
Je beschikt daarnaast over minimaal een HBO-werk en denk niveau met minimaal 3-5 jaar ervaring als projectleider. Je hebt kennis van de organisatie en bedrijfskundig inzicht.

Komt jouw profiel niet helemaal overeen met het door ons gevraagde profiel, maar ben je er zelf toch van overtuigd dat jij de meest geschikte kandidaat voor de functie bent, dan laten wij ons graag overtuigen!

Wat heeft Sevagram jou te bieden? 
Plezier, afwisseling en uitdaging binnen een dynamisch organisatie. Maar waarin onderscheiden we ons nu echt? Binnen Sevagram werken we met een Planetree visie. Een visie waarbij de medewerker centraal staat. Waar wij groeien, willen we dat onze medewerkers de kans krijgen om mee te groeien en ontwikkelen. Binnen onze organisatie doe jij er écht toe!

Daarnaast is deze functie ingeschaald conform onze cao VVT, FWG 55 (Vanaf €3.084,18 tot max €4.426,10 bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband). We starten met een jaar contract voor 32 - 36 uur. Uiteraard hebben we de intentie deze te verlengen met een vast dienstverband.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan met jouw CV samen met een motivatiebrief via de SOLLICITEER knop. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sjors Wijsen - Teammanager Inkoop en Contractmanagement, 06 28 22 94 98 Sjors.Wijsen@sevagram.nl.
Let op: een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!