Zuyderland zoekt een

Psychiater

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Jouw nieuwe baan

Zuyderland GGZ is een veerkrachtige organisatie, volop in beweging volgens de nieuwe strategische koers. Een bevlogen en innovatief team, dat continu op zoek is om nieuwe ideeën, behandelingen en methodieken te ontwikkelen en in te voeren.

Met de beste zorg, zo thuis mogelijk helpen we onze cliënten de regie over hun leven te behouden. We begeleiden en behandelen cliënten met een lichte tot een zeer complexe problematiek. Hebben een grote deskundigheid bij de behandeling van combinaties van lichamelijke en psychische klachten. 

Wij werken zowel klinisch als poliklinisch, ambulant en mobiel, zo dicht mogelijk bij de cliënt en zijn systeem.

Binnen onze GGZ-organisatie zijn er mogelijkheden voor psychiaters gericht op de levensloop: Kind & Adolescent, Volwassenzorg en Ouderenzorg. Binnen het 20-koppig psychiaterteam staan de waarden deskundigheid, hertstelgericht werken, professionele ontwikkeling en humor centraal. Wij werken multidisciplinair samen en hebben korte communicatielijnen.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater.
  • Je hebt belangstelling voor de volle breedte van ons vak met de keuze voor een van de levensloopgebieden en de mogelijkheid tot vakinhoudelijke specialisatie.
  • Je hebt affiniteit met opleiding en/of wetenschap.
  • Je bent een bruggenbouwer en hebt een duidelijke visie op herstelgerichte zorg.
  • Je bent geregistreerd als psychiater in het BIG-register en bij de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS).

Wat krijg je ervoor terug?

  •      Een arbeidsovereenkomst met Zuyderland Medisch Centrum.
  •      Als medisch specialist van het ziekenhuis een lidmaatschap van de Kamer Dienstverband en   lid van      het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB).
  •     Alle faciliteiten voor je herregistratie.
  •     Salaris conform CAO GGZ, medische specialistenregeling (inclusief AMS), waarbij rekening gehouden      wordt met de arbeidskrapte op dit moment.
  •    Aantal uren overeen te komen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de vacature of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Neem dan telefonisch contact op met Sandra Fornaro (voorzitter vakgroep Psychiatrie) via 06-83257643.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.