Mondriaan zoekt een

Psychiater behandelprogramma Depressie

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 18 - 36 uur per week
Soort dienstverband: Vast dienstverband
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Academische opleiding tot psychiater.
Salaris: Conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid.
Reageren voor: 17-08-2020
Werving: In- en externe werving (Bij gelijke geschiktheid wordt voorrang gegeven aan de interne kandidaat).

Past deze functie bij jou?
Ben jij een Psychiater met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie jij een uitdaging in complexe problematiek, waarin je jouw vakmanschap op het gebied van medische zorg kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van stemmingsstoornissen? Ben jij voor een deel van uren bereid om met ons de stap te maken naar de wijk / de nieuwe GGZ? Dan komt PsyQ graag met jou in contact

PsyQ, is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Met het behandelprogramma Depressie onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit en heeft als fundament de multidisciplinaire richtlijn Despressie (Trimbos, 2013).

De medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste medewerkers vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Dit neem je mee
Wij zoeken een enthousiaste en meedenkende psychiater die nauw samenwerkt en een belangrijke schakel is binnen ons multidisciplinaire team. Je hebt een grote affiniteit met de doelgroep en een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek. Je werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan. Verder draag je bij aan de verdere professionalisering en optimalisering van het specialistisch behandelprogramma. Je participeert in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.
Het werken in verschillende behandelprogramma's is bespreekbaar

Eén van onze psychiaters: "Ik werk graag in een multidisciplinair team waarin ieders professionele deskundigheid en verantwoordelijkheid optimaal wordt benut. We zijn complementair aan elkaar."

Dit bieden wij
Naast een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving, bieden wij onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen. Salariëring is conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Tevens opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Mondriaan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Is je interesse gewekt?
Heb je interesse in deze rol bij PsyQ of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995 en/of met Benjamin Richartz, RVE manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-13780673.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.