Mondriaan zoekt een

Psychiater bij Ouderenzorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: Het aantal uren is bespreekbaar
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Heerlen
Opleiding: (Bijna) afgeronde opleiding tot (ouderen) psychiater
Salaris: Conform AMS regeling plus tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid
Werving: In- en externe werving

Over Mondriaan Ouderenzorg
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg.

"Bij Mondriaan Ouderenzorg werk ik iedere dag met mijn hart, zowel inhoudelijk als qua ambities", zegt ouderenpsychiater en senior onderzoeker dr. S(jacko) Sobczak. "Hier kom ik tot wat mij echt drijft in mijn werk en heb ik het gevoel dat wat ik doe er ook echt toe doet. Ik krijg alle ruimte voor mijn bevlogenheid.

Lees ook het verhaal van ouderenpsychiater Julie Schulkens: "Er liggen hier zo veel uitdagingen, er is altijd wel iets waar je je ei in kwijt kunt."

Belangrijke schakel
Voor onze kliniek zijn wij op zoek naar een enthousiaste en meedenkende psychiater die veel affiniteit heeft met de doelgroep ouderen. Je werkt nauw samen en bent een belangrijke schakel binnen ons multidisciplinaire team. Werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan. Ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek heb jij een creatieve attitude en een flexibele inzetbaarheid. Ook lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering en optimalisering van de kwaliteit van de zorg door begeleiding van psychiaters in opleiding, of door mede vorm te geven aan de ontwikkeling van zorgprogramma's/ zorgpaden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs, denk bijvoorbeeld aan het geven van klinische lessen, bijscholing, referaten. Je participeert in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen in een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving.
Salariëring is conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Mondriaan biedt verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
We gaan graag het gesprek met je aan, neem contact op met Marianne Brans-Keulers, RVE manager, Rutger Kuipers, psychiater, en/of Linda Laheij, manager zorg kliniek. Allen bereikbaar via dit telefoonnummer: 088-5066363.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag, BIG-registratie en AGB-code te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.