Mondriaan zoekt een

Psychiater bij PsyQ

Dienstverband

16 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Voor alle behandelprogramma’s en beide locaties

Ben jij een psychiater met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie jij een uitdaging in complexe problematiek, waarin je jouw vakmanschap op het gebied van medische zorg kunt inzetten? Dan komt PsyQ graag met jou in contact.

Dienstverband: 16-36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Heerlen en/ of Maastricht
Opleiding: Academisch/Geneeskunde, BIG-geregistreerd
Salaris: Conform AMS-regeling + tijdelijke toeslag van 5%
Werving: In- en externe werving

PsyQ, is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen.
Daarnaast participeren we in wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met het expertisecentrum van Mondriaan en het MUMC+.
De medewerkers binnen de behandelprogramma’s hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste medewerkers vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Dit neem je mee
Wij zoeken een enthousiaste en meedenkende psychiater die nauw samenwerkt en een belangrijke schakel is binnen ons multidisciplinaire team. Je hebt een grote affiniteit met de doelgroep en een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek. Je werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan. Verder draag je bij aan de verdere professionalisering en optimalisering van de specialistische behandelprogramma’s. Je participeert in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.
Het werken in verschillende behandelprogramma’s is bespreekbaar.

Eén van onze psychiaters: “Ik werk graag in een multidisciplinair team waarin ieders professionele deskundigheid en verantwoordelijkheid optimaal wordt benut. We zijn complementair aan elkaar.”

Dit bieden wij
Naast een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving, bieden wij onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen. Salariëring is conform de AMS-regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Tevens opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Mondriaan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Is je interesse gewekt?
Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995 en/of met Benjamin Richartz, manager Bedrijfsvoering voor locatie Heerlen bereikbaar op het nummer: 06-13780673 en/of Maarten Vanwingh manager bedrijfsvoering voor locatie Maastricht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.