Mondriaan zoekt een

Psychiater bij PsyQ - behandelprogramma Depressie

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 18 - 36 uur per week
Soort dienstverband: Vast dienstverband
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Academische opleiding tot psychiater
Salaris: Conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid
Werving: In- en externe werving

PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Met het behandelprogramma Depressie onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit en heeft als fundament de multidisciplinaire richtlijn Depressie (Trimbos, 2013). Onze medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk, daar wordt door enthousiaste medewerkers samen vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Belangrijke schakel
Zet jij jouw vakmanschap graag in bij de behandeling van stemmingsstoornissen en zie jij in complexe problematiek een uitdaging? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken en meedenkende psychiater die uiteraard veel affiniteit heeft met de doelgroep. Je werkt nauw samen en bent een belangrijke schakel binnen ons multidisciplinaire team.
Werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan. Ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek heb jij een creatieve attitude en een flexibele inzetbaarheid. Ook lever je een bijdrage aan de verdere professionalisering en optimalisering van de kwaliteit van de zorg door begeleiding van psychiaters in opleiding, of door mede vorm te geven aan de ontwikkeling van zorgprogramma's/ zorgpaden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs, denk bijvoorbeeld aan het geven van klinische lessen, bijscholing, referaten.

Je hebt passie voor innovatie en ontwikkeling en bent bereid om voor een deel van je uren met ons de stap te maken naar de wijk/De Nieuwe GGZ. Je participeert in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.

Eén van onze psychiaters: "Ik werk graag in een multidisciplinair team waarin ieders professionele deskundigheid en verantwoordelijkheid optimaal wordt benut. We zijn complementair aan elkaar." Spreekt jou dit aan als psychiater? Dan past jou de jas en gaan we graag het gesprek met je aan.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen in een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Werken in verschillende behandelprogramma's is bespreekbaar. Salariëring is conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Mondriaan biedt verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995 en/of met Benjamin Richartz, RVE manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-13780673.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.