Mondriaan zoekt een

Psychiater bij PsyQ - behandelprogramma Depressie

Dienstverband

18 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 18 - 36 uur per week
Soort dienstverband: Vast dienstverband
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Academische opleiding tot psychiater
Salaris: Conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid
Werving: In- en externe werving

Past deze jas?
Eén van onze psychiaters bij PsyQ: "Ik werk graag in een multidisciplinair team waarin ieders professionele deskundigheid en verantwoordelijkheid optimaal wordt benut. We zijn complementair aan elkaar." Spreekt jou dit aan als psychiater? Zet jij jouw vakmanschap graag in bij de behandeling van stemmingsstoornissen en zie jij in complexe problematiek een uitdaging? Dan past deze jas en gaan we graag verder met je in gesprek.

Werkzaamheden
Je stelt het multidisciplinair behandelplan op t.b.v. ons behandelprogramma Depressie en je voert het (mede) uit. Je draagt bij aan de verdere professionalisering en optimalisering van het specialistisch behandelprogramma. Je participeert in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.

Dit neem je mee
- Enthousiasme en betrokkenheid, je bent een meedenkende psychiater met grote affiniteit met de doelgroep;
  • Creativiteit en flexibiliteit als het gaat om de aanpak van psychiatrische problematiek;
  • Nauwe samenwerking, binnen ons multidisciplinaire team ben je een belangrijke schakel;
  • Passie voor innovatie en ontwikkeling, je bent bereid om voor een deel van de uren met ons de stap te maken naar de wijk/De Nieuwe GGZ.

Dit bieden wij
- Een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving én faciliteiten om ambities waar te maken en jezelf continu te ontwikkelen;
  • Werken in verschillende behandelprogramma's is bespreekbaar;
  • Salariëring conform de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ. Dit wordt verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid;
  • Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een jaarlijks budget persoonlijke kosten medisch specialist (o.b.v. de CAO GGZ). Bv t.b.v. scholing en herregistratie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.
PsyQ
Wij zijn een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Met het behandelprogramma Depressie onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit en heeft als fundament de multidisciplinaire richtlijn Depressie (Trimbos, 2013). Onze medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk, daar wordt door enthousiaste medewerkers samen vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995 en/of met Benjamin Richartz, RVE manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-13780673.