Mondriaan zoekt een

Psychiater bij Verslavingszorg

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Mondriaan Verslavingszorg (sector Selectieve Zorg) zoekt een psychiater voor 28-36 uur p.w. in Heerlen en/of Maastricht, en/of Sittard. Werk jij graag in een open, informele en creatieve sfeer? Met een diversiteit van problematiek en behandeling, hulp- en dienstverlening? Dan is werken bij Verslavingszorg een mooie uitdaging voor jou en maken we graag kennis met je!

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Verslavingszorg is een dynamische verslavingszorginstelling en biedt hulp en advies aan mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, medicijnen en/of gokken en zoeken naar de best passende behandeling of begeleiding voor iedere patiënt. Dat kan ambulant, klinisch en/of in deeltijdbehandeling zijn. Als psychiater bij Verslavingszorg heb je veel affiniteit met de doelgroep. Jouw vakmanschap op het gebied van medische zorg zet je graag in bij complexe problematiek: voor jou een mooie uitdaging waarbij je nauw samenwerkt met ons multidisciplinaire team. Je bent hierin een belangrijke schakel.

Wat ga je doen?
  • Werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan;
  • Ook draag je bij aan de verdere professionalisering en optimalisering van het specialistisch behandelprogramma;
  • Je participeert in de waarnemings-regeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.
Wat zeggen onze medewerkers?
Eén van onze psychiaters: "De verslaving is vaak pas het begin van de diagnose, er zit meer psychiatrie bij dan men denkt. Alle takken van de psychiatrie komen in mijn werk voorbij. Ik ben eigenlijk meer generalist dan specialist."

Wat neem je mee?
  • Academisch/Geneeskunde, BIG-geregistreerd;
  • Je bent een betrokken en meedenkende psychiater. Je hebt een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van verslavings- en gerelateerde psychiatrische problematiek.

Wat wij bieden
Wij bieden onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen in een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Zo is er de mogelijkheid om de specialisatie tot verslavingspsychiater te volgen en is werken in verschillende behandelprogramma's bespreekbaar. Tevens opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Mondriaan biedt verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd;
  • Salariëring is conform de AMS-regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ (kernfunctie geneeskundige 1), verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan.

Is je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Robert Hilse, psychiater, bereikbaar op het nummer: 06-53691083 en/of met Jenny Conraads, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-34372677.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.