Mondriaan zoekt een

Psychiater bij Verslavingszorg

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 28-36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Heerlen en/of Maastricht en/of Sittard
Opleiding: Academisch/Geneeskunde, BIG-geregistreerd
Salaris: Conform AMS-regeling verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid
Werving: In- en externe werving

Werken bij Mondriaan Verslavingszorg (sector Selectieve Zorg) betekent werken binnen een dynamische verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer en een diversiteit van problematiek en behandeling, hulp- en dienstverlening. Wij bieden hulp en advies aan mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, medicijnen en/of gokken en zoeken naar de best passende behandeling of begeleiding voor iedere patiënt. Dat kan ambulant, klinisch en/of in deeltijdbehandeling zijn.

Belangrijke schakel
Zie jij als psychiater een uitdaging in complexe problematiek waarin je jouw vakmanschap op het gebied van medische zorg kunt inzetten? Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en meedenkende psychiater die nauw samenwerkt en een belangrijke schakel is binnen ons multidisciplinaire team. Je hebt veel affiniteit met de doelgroep, een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van verslavings- en gerelateerde psychiatrische problematiek. Werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan. Ook draag je bij aan de verdere professionalisering en optimalisering van het specialistisch behandelprogramma. Je participeert in de waarnemings-regeling psychiaters en neemt deel aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.

Eén van onze psychiaters: "De verslaving is vaak pas het begin van de diagnose, er zit meer psychiatrie bij dan men denkt. Alle takken van de psychiatrie komen in mijn werk voorbij. Ik ben eigenlijk meer generalist dan specialist." Spreekt jou dit aan als psychiater? Dan past jou de jas en gaan we graag het gesprek met je aan.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen in een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Zo is er de mogelijkheid om de specialisatie tot verslavingspsychiater te volgen en is werken in verschillende behandelprogramma's bespreekbaar. Salariëring is conform de AMS-regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Tevens opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Mondriaan biedt verder goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Robert Hilse, psychiater, bereikbaar op het nummer: 06-53691083 en/of met Ine Deckers, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-30053679.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.