MET ggz zoekt een

Psychiater digitale poli

Dienstverband

8-16 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Geloof jij ook in betere, persoonlijkere GGZ? En wil je als psychiater: flexibiliteit in je uren, zelf bepalen waar en wanneer je werkt én meewerken aan de toekomst van de GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

PsyQ biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen én is  ambitieus als het gaat om innovatieve behandelmethoden. PsyQ heeft meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Wat je gaat doen
Als psychiater ben je onderdeel van een online behandelteam van MET ggz PsyQ in de regio Limburg, waarbij intensief wordt samengewerkt met het online behandelteam van Mondriaan PsyQ. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het zorgdragen van diagnostiek en behandeling, het geven van werkbegeleiding en supervisie aan collega’s en een inhoudelijke bijdrage bieden aan jouw team.

Binnen onze Digitale Poli’s werken we met het NiceDay zorgconcept. Dit concept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt zorg wanneer dit het meeste effect heeft. Een behandeling berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering. Zo werken we volledig online waardoor we dichterbij de cliënt zijn voor, tijdens of na een exposure oefening. Er is ruimte in jouw agenda om iedere dag even mee te kijken met cliënten en het concept maakt gebruik van data, zoals stemmingsregistraties, stappentellers maar ook dagboekfragmenten. Deze data is direct terug te zien in jouw dashboard en biedt handvatten om in te zetten tijdens een behandeling.

Wie jij bent

  • Je hebt een flexibele, open en bevlogen houding;
  • Je hebt liefde voor innovatie;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie;
  • Je hebt affiniteit met technologie;
  • Je hebt een zelfstandige en gestructureerde werkhouding waarbij jij meehelpt om beleidsprocessen te optimaliseren;
  • Je hebt creativiteit om mee te denken in de vertaling van bestaande protocollen naar digitale behandelingen middels onze mobiele applicatie;
  • Je gelooft in de potentie van techniek om een verandering in de zorg te bereiken;
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en zelfreflectie waarbij je goed feedback kan geven en ontvangen.

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Thuiswerken en op flexibele tijden werken behoort tot de standaard voorwaarden van het online behandelteam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatie tegemoet!  Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jolina Heijmans, e: jheijmans@metggz.nl / t: 06-50885438.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.