MET ggz zoekt een

Psychiater Ouderenzorg

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht Hoensbroek Vaals

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg. Wij behandelen en begeleiden kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psychiater voor de divisie ouderenzorg in Maastricht. Zowel fulltime als parttime werken behoren tot de mogelijkheden.

De ouderenzorg bestaat een multidisciplinair en dynamisch team, dat hulp biedt aan ouderen met zeer uiteenlopende psychiatrische problematiek. Deze problematiek varieert van depressieve-, bipolaire-, angst-, en persoonlijkheidsstoornissen tot beperkte en uitgebreide neurocognitieve stoornissen. De psychiater biedt vanuit een brede biopsychosociale / psychiatrische benadering specialistische zorg aan ouderen met psychiatrische en/of neurocognitieve aandoeningen binnen een multidisciplinair samengesteld team. Ons behandelaanbod is divers waarbij tevens meerdere vormen van psychotherapie worden aangeboden. Op het gebied van de neurocognitieve stoornissen wordt er nauw samengewerkt met de geheugenpoli van het MUMC. Diagnostiek wordt of zelfstandig op onze afdeling verricht, of in samenwerking met het MUMC bij complexe problematiek. Wij werken verder nauw samen met de huisartsen om somatische aspecten adequaat te kunnen integreren in onze behandeling.

Jouw taken

 • Triage, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling bij ouderen met psychiatrische en neurocognitieve stoornissen;
 • Opstellen en evalueren van behandelplannen in een multidisciplinaire setting;
 • Verrichten van consulten en uitvoeren van crisisinterventies;
 • Uitvoeren van taken behorende bij het regiebehandelaarschap;
 • Bijdrage leveren aan beleidsmatige ontwikkeling van afdeling en eigen vakgebied;

 

Wij vragen

 • Registratie als (ouderen)psychiater;
 • Affiniteit, kennis en/of ervaring met diagnostiek en behandeling van psychische, psychiatrische en neurocognitieve problematiek bij ouderen;
 • Zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • Goede samenwerking in een multidisciplinair team en met partners in de zorgketen;
 • Goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk;
 • In bezit van rijbewijs B en auto.
 • Gevaccineerd tegen hepatites B (of bereid tot vaccinatie)

 

Ons aanbod
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO-GGZ) en mogelijkheden tot bij- en nascholing. De AMS regeling is op u van toepassing.


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Reageer via onderstaande button of neem rechtsreeks contact op met onze Adviseur W&S, t: 06 – 31 75 73 01 of e: mbongaerts@metggz.nl. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw B. Senden, Teamcoödinator team Ouderenzorg, via telefoonnummer: 043 - 32 99 699 . De functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van MET ggz via tel. nr. 088 - 11 49 673 of personeelsadministratie@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.