Mondriaan zoekt een

Psychiater voor onze kliniek Volwassenzorg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Werk jij graag in een klinisch team?
Dienstverband: 24-36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Maastricht/Heerlen
Opleiding: Academisch/Geneeskunde, BIG-geregistreerd
Salaris: Conform AMS-regeling + toeslag van 5%
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Binnen onze kliniek Volwassenzorg, sector Intensieve Zorg, behandelen we patiënten met een psychiatrische stoornis waarbij ambulante zorg (tijdelijk) niet langer toereikend is en opname aan de orde is. De kliniek bestaat uit verschillende afdelingen zoals High Intensive Care, Medium Care, open opname afdeling voor kortdurende opnames, en afdelingen voor langdurige behandeling (open en gesloten). Het multidisciplinaire behandelteam binnen de kliniek werkt intensief samen om de behandeling van de patiënt optimaal vorm te geven. Er heerst een prettig werkklimaat met transparante werkprocessen.

Als psychiater binnen onze kliniek:
  • Geef je inhoudelijk leiding aan verpleegkundigen;
  • Ontwikkel je mee aan het vormgeven van onze visie en stuur je hierop aan;
  • Gaat samenwerken met ambulante interne en externe partners je goed af;
  • Geef je in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk autonomie terug aan de patiënt waardoor de ambulante zorg gecontinueerd kan worden. Je werkt hierbij intensief in de triade van behandelaren, patiënt en naasten;
  • Participeer je in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt je deel aan de 7x24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.

Dit neem je mee
Wij zoeken een enthousiaste en meedenkende psychiater die graag in een klinisch team werkt, nauw samenwerkt en een belangrijke schakel is binnen ons multidisciplinaire team. Je hebt veel affiniteit met de doelgroep en een creatieve en flexibele attitude.

Dit bieden wij
Naast een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving, bieden wij onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen. Zo is er de mogelijkheid om de specialisatie tot verslavingspsychiater te volgen.

Salariëring is conform de AMS-regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Tevens opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Mondriaan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal.
Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
We staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen met Miranda van den Boogaard, RVE manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-20368773.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.