Mondriaan zoekt een

Psychiater kliniek Volwassenenzorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Jij werkt graag in een klinisch team


Dienstverband: Het aantal uren is bespreekbaar
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Geneeskundige 1
Standplaats: Maastricht/Heerlen
Opleiding: Academisch/Geneeskunde, BIG-geregistreerd
Salaris: Conform AMS-regeling + toeslag van 5%
Werving: In- en externe werving

Over onze Kliniek Volwassenenzorg
Binnen de Kliniek Volwassenzorg, sector Intensieve Zorg, behandelen we patiënten met een psychiatrische stoornis waarbij ambulante zorg (tijdelijk) niet langer toereikend is en opname aan de orde is. De kliniek bestaat uit verschillende afdelingen zoals High Intensive Care, Medium Care, open opname afdeling voor kortdurende opnames, en afdelingen voor langdurige behandeling (open en gesloten). Het multidisciplinaire behandelteam binnen de kliniek werkt intensief samen om de behandeling van de patiënt optimaal vorm te geven. Er heerst een prettig werkklimaat met transparante werkprocessen.

Belangrijke schakel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en meedenkende psychiater die veel affiniteit heeft met de doelgroep en over een creatieve en flexibele attitude beschikt. Je werkt nauw samen en bent een belangrijke schakel binnen ons multidisciplinaire team.

Als psychiater binnen onze kliniek:
  • werk je graag in een klinisch team;
  • geef je in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk autonomie terug aan de patiënt waardoor de ambulante zorg gecontinueerd kan worden. Je werkt hierbij intensief in de triade van behandelaren, patiënt en naasten;
  • geef je inhoudelijk leiding aan verpleegkundigen
  • werk je graag en nauw samen met ambulante interne en externe partners;
  • ontwikkel je mee aan het vormgeven van onze visie en stuur je hierop aan;
  • participeer je in de waarnemingsregeling psychiaters en neemt je deel aan de 7x24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.

Dit bieden wij
Naast een inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving, bieden wij onze professionals de faciliteiten om ambities waar te maken en zichzelf continu te ontwikkelen. Salariëring is conform de AMS-regeling voor medisch specialisten werkzaam in de GGZ, verhoogd met een tijdelijke toeslag van 5% in het kader van het specialistenbeleid. Tevens opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Jaarlijks wordt op grond van de cao GGZ een budget persoonlijke kosten medisch specialist toegekend welke je onder meer kunt aanwenden t.b.v. scholing, herregistratie. Mondriaan biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, ruime verlofregeling en bruto-netto uitruilmogelijkheden.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal.

Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan .

Meer informatie
We staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen met Miranda van den Boogaard, RVE manager Kliniek Volwassenen, bereikbaar op het nummer: 06-20368773 of met Youri Cobben, RVE manager Kliniek Volwassenen, bereikbaar op nummer: 06- 43555968.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.