Mondriaan zoekt een

Psychiatrisch intensieve thuiszorg (PIT)- verpleegkundige/begeleider bij Radix ambulant

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Bij Radix ambulant, forensische psychiatrie van Mondriaan, bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met het interessante werk van een PIT-verpleegkundige. Iets voor jou?

Dienstverband: 32 uur per week
Kernfunctie: Transmuraal werker 3
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Hbo-verpleegkunde en BIG-geregistreerd of hbo Social Work/ SPH met de afstudeerrichting GGZ-agoog
Salaris: FWG 50 - CAO GGZ (min. € 2.218,-- en max. € 3.678,--)
Reageren voor: 26-09-2020
Werving: Interne en externe werving

Radix ambulant bestaat uit een Forensisch Fact en Forensische Poli. Wij behandelen patiënten die delicten plegen of dreigen te plegen in samenhang met een psychiatrische/verslavingsstoornis. Centraal in de behandeling staat het voorkomen van recidive, waarbij voortdurend een link wordt gelegd naar de delict analyse en de delict keten. Vaak is hierbij het delict of de agressie te herleiden naar psychosociale problematiek. Het ambulant team bestaat uit een Forensisch Fact en Forensische Poli. Het accent van jouw werkzaamheden ligt nu bij het Forensisch Fact maar we gaan uit van een brede inzetbaarheid.

Past deze functie bij jou?
Psychiatrisch intensieve thuiszorg (PIT) is aanvullend op ambulante forensische behandeling en kan ook gebruikt worden om een opname te voorkomen. Als PIT-verpleegkundige/begeleider breng je de zorgvraag, de zorgbehoefte en de beperkingen en mogelijkheden in kaart. Je observeert, rapporteert en ook signaleer je ten aanzien van de actiepunten die in het behandelplan zijn opgenomen. Bij interventies gericht op verbetering in de algemene dagelijkse levensverrichtingen(ADL), heb je een uitvoerende en ondersteunde rol.

Dit neem je mee
Je hebt vooral veel zin en interesse om aan de slag te gaan als PIT-verpleegkundige/begeleider! Daarnaast:
  • Heb je minimaal drie jaar ervaring als psychiatrisch verpleegkundige/teamlid;
  • Beschik je over een grote mate van flexibiliteit en improvisatie- en relativeringsvermogen;
  • Ben je sociaal en communicatief sterk;
  • Heb je een rijbewijs B.

Wat wij bieden
Bij ons werk je met eigen verantwoordelijkheid binnen een fijn team: collega's ondersteunen elkaar en gaan voor de beste zorg. Er is sprake van een jong, ambitieus multidisciplinair team en hierdoor zijn we van alle markten thuis. In een stimulerende en dynamische leer- en werkomgeving kun jij jouw kennis en vaardigheden ontwikkelen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Op werkenbijmondriaan.nl vind je allerlei informatie over werken bij Mondriaan als verpleegkundige, en ook lees je hier ervaringsverhalen.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Margo Habets, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-132 059 93.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.