MET ggz zoekt een

Psychiatrisch Verpleegkundige FACT Volwassenzorg

Dienstverband

28-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Kun jij geduld combineren met zeker en direct handelen? Ben je consequent en heb je inlevingsvermogen? Ben je enthousiast en bevlogen? Reageer dan op deze vacature en wie weet, misschien word jij onze nieuwe collega binnen het team Volwassenenzorg Leudal.

Wie zijn wij?
Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving. In de regio Zuid richten we ons, samen met onze ketenpartners, op de behandeling van volwassenen en ouderen.

Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

FACT Team Volwassenenzorg Leudal
Met je collega’s binnen het team Leudal zet je je samen in voor een optimale cliëntenzorg. Je motiveert en activeert de zelfredzaamheid van de cliënt zodat deze weer actief kan deelnemen in de maatschappij. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire behandelteam waarin we onder andere oplossings- en veranderingsgericht werken.

Wij zijn een gedreven, toegankelijk, hecht team met korte lijnen waarbij de samenwerking voorop staat en goede zorg wordt geleverd voor een complexe doelgroep. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar.

Wat je gaat doen

 • Je helpt inwoners van Leudal en omgeving met het werken aan hun psychische gezondheid. Je hebt aandacht voor zowel het persoonlijk als het professioneel netwerk en je maakt optimaal gebruik van de voorzieningen in de wijk;
 • Je staat open voor nieuwe ideeën over psychische gezondheid en Je levert een actieve bijdrage aan onderzoek, kennisontwikkeling en kennisdeling, zowel binnen als buiten MET ggz;
 • Je draagt mede zorg voor de continuïteit van de werkzaamheden binnen het team in Leudal;
 • Je helpt inwoners en hun naasten hun vragen en behoeften te formuleren en levert een bijdrage aan diagnostisch onderzoek;
 • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en een professioneel netwerk in de wijk;
 • Je bent bereid om op termijn de opleiding tot SPV te volgen.

Wie jij bent

 • Je bent een enthousiaste, bevlogen ambulant psychiatrisch verpleegkundige die affiniteit en ervaring heeft met de doelgroep;
 • Je bent in het bezit van een diploma B-verpleging, dan wel HBO-V;
 • Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrie, crisisbehandeling en de-escalerende technieken;
 • Je bent in staat om verbindingen te leggen tussen het sociaal domein en de zorg.;
 • Je bent een teamspeler die uitstekend kan samenwerken in een team en in een zorgketen;
 • Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • In het bezit van een rijbewijs B en een auto;
 • Je bent op de hoogte van en betrokken bij actuele ontwikkelingen;

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie APV is ingedeeld in functiegroep 50 van de cao ggz (maximaal € 3.678- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we jouw cv en sollicitatiebrief graag tegemoet! Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leen Vrolijk, SPV/systeemtherapeut en teamcoördinator Volwassenenzorg Leudal – via t: 06 – 31 79 54 07 of e: lvrolijk@metggz.nl

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.