Zuyderland zoekt een

Psychiatrisch verpleegkundige Hostel/Social Worker

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

 Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg biedt hulpverlening aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Ten behoeve van de hulpverlening beschikken wij over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland o.a. Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal georganiseerd. Daarnaast is Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren.

Onze afdeling

Het Hostel is een klinische setting van Zuyderland GGZ. Het vervult een brugfunctie tussen de Geestelijke Gezondheidszorg en de samenleving. Het Hostel beoogt de cliënt vaardig te maken om zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan het maatschappelijke leven en de verschillende rollen daarin.

Wat ga je doen?

Het Hostel is op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige/social worker die samen met het huidige team het Hostel verder op de kaart wil zetten. Het Hostel is een woonhuis voor de middellange termijn met een enkele plek voor de lange termijn. De cliënt werkt aan rehabilitatiedoelstellingen waarbij het verpleegkundig team deze doelstellingen ondersteunt.

Wie ben jij?

  • Diploma HBO-V, MBO-V of Social Work, richting pedagogische hulpverlening.
  • Kennis van en/of ervaring met mensen met complexe en ernstige psychiatrische problematiek.
  • Actieve, flexibele, positief kritische en innovatieve instelling.
  • Sociaal vaardig / communicatief.
  • Werken binnen (multidisciplinair) teamverband.

Wat bieden wij?

  • Arbeidsovereenkomst o.b.v. gemiddeld 28 t/m 32 uur per week.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
  • De salariëring is overeenkomstig functiegroep FWG 45/50, afhankelijk van het opleidingsniveau.
  • Zuyderland GGz biedt uitstekende interne doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Interesse?

Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij Claudia Beyrus of Tom Urlings, teamleiders Acuut & Intensief, via telefoonnummer 088-4590310.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.