Dichterbij zoekt een

Psychodiagnostisch Medewerker

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Gennep Uden Veghel Oss Grave Nijmegen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Psychologisch onderzoeken en ondersteunen. Dat is jouw vak!

.

Wat ga je doen

Je gaat aan de slag met psychodiagnostische onderzoeken. Je hebt hier contact over met de regiebehandelaar. Na dit contact stel je een passende testbatterij samen door middel van vragen en observaties bij de cliënt. Je geeft interpretaties aan onderzoeksgegevens. Trekt hieruit conclusies en legt deze voor aan de regiebehandelaar. Evalueren, beheren onderzoeksmateriaal hoort er allemaal bij. Je houdt van plannen maar kan ook flexibel zijn. Je vindt het leuk om samen met je collega’s van diagnostiek dit werk te ontwikkelen en verder aan te bouwen.

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt met cliënten in alle leeftijden, met een (verstandelijke) beperking. Variërend van licht tot zeer ernstig en met een meer of minder complexe zorgvraag. Je werkt nauw samen met je collega en met regiebehandelaren.

 

Waar ga je dat doen

Je werkt voornamelijk in de regio Noord Midden (Nijmegen, Grave)  en de regio West (Uden, Veghel, Oss ).  Een mooie combinatie van op locatie en thuis werken. Je krijg hier een thuiswerk vergoeding voor.

 

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via  https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Dit ben jij

  • Op zak een diploma toegepaste psychologie of psychologisch diagnostisch medewerker
  • Diagnostiek en diagnosemethodieken zijn bekend terrein
  • Gedragsstoornissen en functiebeperkingen daar heb jij kennis van
  • Observeren en verslagleggen ben jij de beste in
  • Auto en een rijbewijs op zak

 

Dit krijg je ervoor terug

  • Vast contract
  • Salaris minimaal € 2.381,00 en maximaal € 3.452,00 bpm FWG 45 <a href="https://www.vgn.nl/nieuwe-cao-gehandicaptenzorg-2021-2024" target="_blank">CAO-gehandicaptenzorg</a>
  • Eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag
  • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

 

 

Meer weten of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verhaegh via telefoonnummer 06-12966451. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

 

Reageren op deze vacature kan via de website van Dichterbij, waar je via het sollicitatieformulier je cv en motivatiebrief uploadt;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/psychodiagnostisch-medewerker-voor-regios-nijmegen-grave-uden-veghel-oss-e-o

 

Je maakt daarmee een portaal aan, waarin je je sollicitatie kan volgen.