Ciro zoekt een

Psycholoog

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Overige

Psycholoog (uren in overleg)

In Ciro zien we de patiënt als specialist van zijn eigen leven. We betrekken patiënten nadrukkelijk bij hun behandeling zodat zij meer regie krijgen. Als psycholoog ben je een van onze zorgprofessionals binnen het interdisciplinaire behandelteam. Je werkt als één team samen, voor en mét de patiënt. Behalve behandelcentrum is Ciro ook een kenniscentrum. Door kennis te ontwikkelen, te delen én te blijven innoveren, wil Ciro de beste zorg bieden aan patiënten met een complex chronische longaandoening, hartfalen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen.

Wil jij zorg op maat bieden, heb je affiniteit met patiënten met chronisch longfalen en durf je buiten de eigen kaders te denken, bekijk dan onze vacature.

Wat ga je doen?

Onze psycholoog draagt als volgt bij aan de gespecialiseerde behandeling van onze patiënten:

  • Je bent behandelaar van patiënten met psychologische problematiek samenhangend met de onderliggende chronische lichamelijke aandoening.
  • Je doet psychodiagnostiek, stelt individuele behandelplannen op en voert de behandeling uit.
  • Vanwege de persoonlijke doelen van de patiënt werk je intensief samen met collega’s in het interdisciplinaire behandelteam, bestaande uit het verpleegkundig team, paramedici (diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, bewegingsagogie, diagnostiek, psychologie, beeldende therapie en maatschappelijk werk) en medisch specialisten.
  • Je stelt omgangsadviezen op ter ondersteuning van de behandeling van de patiënt.
  • Je onderhoudt contacten met externe deskundigen voor de behandeling en nazorg van onze patiënten.
  • Je zorgt voor goede dossiervorming en administratieve afhandeling.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding tot psycholoog en hebt ervaring binnen de revalidatie, medische setting of somatische zorg. Je bent samenwerkingsgericht en weet prima de balans te vinden tussen zelfstandig en interdisciplinair werken. Je neemt initiatief, bent betrokken en toont eigenaarschap. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis en ervaring wil je meebouwen aan ons psychosociaal team. Je herkent jezelf in onze kernwaarden die de basis vormen van onze Ciro-cultuur: kennis en inzicht, durf anders en oog voor detail.

Wat kun je van ons verwachten?

Als psycholoog werk je in het kleine en enthousiaste psychosociaal team. De werkzaamheden vinden plaats in dagdiensten. Lees op www.ciro-horn.nl het verhaal van onze psychologe Stéphanie en leer meer over het team.

Ciro is een informele en dynamische organisatie die weinig hiërarchie kent. We zijn een lerende organisatie die dicht bij de patiënt staat om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. We doen ons best ervoor te zorgen dat je je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen en ambities kunt waarmaken. Onze organisatie ligt in een bosrijke omgeving, waar je tijdens de pauze even heerlijk kunt wandelen. Je auto parkeer je gratis voor de deur.

Een psycholoog bij Ciro ontvangt een salaris in FWG 60 (maximaal € 4.964,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week). Wij hanteren de Cao Ziekenhuizen en de (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Bij aanname starten we met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast?

Spreekt de functie je aan, maar heb je nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Stéphanie van Zandvoort, resultaatverantwoordelijke van het psychosociaal team. Heb je arbeidsvoorwaardelijke vragen, stel deze dan aan Marjolijn Thiessen van de afdeling HR. Je kunt hen bereiken via 0475-587 600.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan naar solliciteren@ciro-horn.nl.