Adelante zoekt een

Psycholoog (Hoensbroek, 24 uur)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn op zoek naar een

 

 Psycholoog
24 uur per week

 

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een diploma (basis)psychologie. Je hebt enkele jaren ervaring en bevoegdheid in (test)diagnostiek (NIP). Je bent een kritische en enthousiaste academicus afgestudeerd in de psychologie. Verder heb je een diagnostische aantekening, of bent bereid deze te halen en hebt praktische ervaring in diagnostisch onderzoek bij volwassenen. Tevens ben je bekend met Cognitieve Gedragstherapie t.b.v. kort- en langdurig begeleiden/behandelen van volwassenen met chronische gezondheidsproblemen. Je kunt zelfstandig werken in een multidisciplinair team, binnen een dynamische organisatie en hebt affiniteit met mensen met een auditieve handicap. Je bent bereid om op locatie Hoensbroek en Venlo te werken.

 

Wat ga je doen?
Binnen het multidisciplinaire tinnitus team voer je psychologische intakegesprekken uit en verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij volwassenen met gehoorproblematiek en in het bijzonder tinnitusproblematiek. Je begeleidt en behandelt individueel of in groepsverband. Je onderhoudt contacten met verwijzers en instanties waarnaar verwezen wordt. Vanuit de professionele verantwoordelijkheid signaleer je lacunes in de zorgverlening en initieer je en schep je voorwaarden voor verbeteringen en innovaties. Op basis van de onderzoeksresultaten geef je gerichte adviezen aan patiënten, hun omgeving en de andere leden van het multidisciplinair team. Op termijn verzorg je kort- en/of langdurige behandeling, zowel individueel als in groepsverband. Tevens verzorg je rapportages en bijbehorende administratieve werkzaamheden. Daarnaast ontwikkel je verder en coördineer je mede activiteiten voor auditief gehandicapten en hun omgeving. Verwacht wordt dat je ‘evidence based’ handelen stimuleert en implementeert. 

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt!
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van minimaal € 3.225,- en maximaal € 4.682, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het begeleidingsproces van de cliënt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 30 september a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met Saskia Ranson, Psycholoog, via 045-5282927. Bij vragen over organisatorische zaken kun je contact opnemen met Marc van Rossem, Clustermanager Gehoor, via 045-5282945.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.