Land van Horne zoekt een

Psycholoog / GZ psycholoog

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's in de functie van:

PSYCHOLOOG / GZ PSYCHOLOOG

Gemiddeld 28 -32 uur p.w.

Niemand wil inleveren, afhankelijk zijn. Niet wanneer ons iets overkomt, maar ook niet als we ouder worden: we blijven het liefst alles zelf doen. Soms kan het niet anders en is er meer zorg nodig. Dan is het goed dat er professionele zorg is, waar het om mensen draait. Stichting Land van Horne vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, ook als er (tijdelijk) door een beperking, ziekte of ongeluk de hulp van anderen nodig is.

Wat je functie als psycholoog binnen Stichting Land van Horne inhoudt
Je takenpakket is erg afwisselend en uitdagend. Je werkt met cliënten op de verschillende afdelingen geriatrische revalidatiezorg, somatiek en psychogeriatrie en zal tevens werken met cliënten met psychiatrische problematiek. Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek en biedt individuele behandeling/begeleiding aan cliënten en eventueel hun naasten. Je geeft advies en begeleiding aan verzorgende teams en levert een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering. Verder denk je mee in het steeds verder ontwikkelen van het beleid op bijvoorbeeld gedragsproblematiek, ethiek, scholing van medewerkers etc.

Wat wij vragen
je bent afgestudeerd psycholoog, bij voorkeur met als afstudeerrichting neuropsychologie of gerontopsychologie. Uiteraard heb je affiniteit met het werken binnen de ouderenzorg en heb je hier ook al aantoonbare ervaring mee. Je kan goed samenwerken, bent enthousiast en gemotiveerd. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto, zodat je al onze (woon)zorglocaties gemakkelijk kunt bereiken.

Wat wij je bieden
We hebben een vacature voor 28-32 uur gemiddeld per week, in eerste instantie bieden we je een contract voor bepaalde tijd aan omdat deze vacatures ontstaan zijn ter vervanging van zwangerschapsverlof. De functie is ingedeeld in functiegroep 60 voor basispsychologen en functiegroep 65 voor GZ-psychologen volgens het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met een van de volgende medewerkers: Trudy Baselmans, Ingrid Rehmann of Eline van Opstal. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 0900 - 5555 333, dit is het nummer van onze klantenservice en zij kunnen je direct doorverbinden met een van de bovengenoemde collega's.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 10 januari 2022.