Adelante zoekt een

Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ziekenhuizen, Overige

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per 1 september 2023 op zoek naar een

 

Psycholoog in opleiding tot GZ-Psycholoog
Kind & Jeugd

36 uur per week
 

Wil jij als masterpsycholoog een zo divers mogelijke opleidingsplek tot GZ-psycholoog volgen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden namelijk een gecombineerde opleidingsplek waarin je zowel ervaring kunt opdoen binnen het poli(klinische) revalidatiecentrum K&J van Adelante als binnen de S-GGZ K&J van Mondriaan. Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als professional? Lees dan zeker verder!

 

 

Wat ga je doen?
Als PIOG ben je tijdens je eerste opleidingsjaar (samen met de GZ-psychologen/werkbegeleiders) verbonden aan (diverse) leeftijdsgebonden multidisciplinaire revalidatieteams binnen Adelante Kind & Jeugd. Hierbij krijg je te maken met een grote diversiteit aan medische diagnoses, leeftijden en mentale niveaus. Als GZ-psycholoog (i.o.) ben je binnen de revalidatiesector een belangrijke spil in de nadere diagnostiek/behandeling ten aanzien van wat er cognitief, sociaal-emotioneel en gedragsmatig met het kind/jongere aan de hand is en heb je naast ouderbegeleiding, individuele diagnostiek en behandeling ook een belangrijke adviserende rol richting teamleden. Binnen de revalidatiesector is elk traject op maat en is creativiteit in het kijken naar het kind en zijn systeem in zijn geheel essentieel. Er is een nauwe samenwerking met paramedici, revalidatieartsen en het Mytyl onderwijs (hetgeen op dezelfde locatie gesitueerd is) waarbij elkaars krachten en expertise gebundeld worden om zo te komen tot een zo optimaal mogelijke ontwikkeling/participatie van het kind. Je tweede opleidingsjaar zal binnen Mondriaan K&J plaatsvinden.

 

Goed om te weten!
-             Het betreft een gecombineerde opleidingsplek Adelante K&J (1e jaar) en Mondriaan K&J (2e jaar).
-             De opleiding vindt plaats in samenwerking met RINO Zuid conform de vereisten voor registratie als GZ-psycholoog in het kader van de wet BIG (Beroepen Individuele Gezondheidszorg).
-             RINO Zuid verzorgt één dag in de week het cursorisch programma. De opleidingslocatie is Maastricht of Eindhoven, afhankelijk van de modules die je kiest.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde academische opleiding in de psychologie of gezondheidswetenschappen met als afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde. Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring. Je hebt bij voorkeur enkele jaren postacademische ervaring in de neuropsychologische diagnostiek en het behandelen van kinderen en jongeren. Door jouw inlevingsvermogen kun je je goed verplaatsen in de situatie van cliënten en ben je in staat de cliënt te stimuleren om de eigen behandelwensen en -verwachtingen te realiseren. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-             Allereerst super collega’s met hart voor de revalidatiezorg!
-             Een contract bij Adelante voor de duur van de opleiding.
-             Er is sprake van 100% tegemoetkoming in de directe opleidingskosten en 100% van de reiskosten (op basis van openbaar vervoer 2e klasse) door Adelante.
-             Het volgen van het cursorische programma vindt voor 50% in werktijd plaats.
-             De vakbibliotheek Adelante stelt de verplicht aan te schaffen handboeken beschikbaar.
-             Een salaris van minimaal € 3.389, - en maximaal € 4.964, - bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-             Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 20 april a.s. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de website van Adelante.

 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 4 mei.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Ank Kole, opleider, via 045 -528 2766 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 27 34 of WhatsApp 06-17608869.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.