PPB Limburg Parkstad zoekt een

Psycholoog K&J/ Orthopedagoog

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Urmond

Werkvelden

Jeugdzorg

PPB Limburg is een informele en dynamische organisatie voor jeugd en gezin. Voor Jeugd zijn wij gecontracteerd in Zuid Limburg en Midden Limburg Oost. We zijn gevestigd in Heerlen, Urmond en Roermond. Ons aanbod bestaat uit behandeling jeugd, diagnostiek jeugd, relatietherapie en psychosociale therapie voor volwassenen.
PPB Limburg is een samenwerkingspartner van Zorggroep KommiT. Zorggroep KommiT is ontstaan vanuit de samenwerking van een aantal organisaties die zorg bieden op het gebied van Jeugd en WMO.
Wij werken vanuit een persoonsgerichte visie waarbij de client en het (gezins)systeem centraal staat. PPB Limburg investeert in de ontwikkeling van behandelaren door opleidingen, supervisie en intervisie.
We zijn voor de locatie in Heerlen, Urmond en Roermond op zoek naar een psycholoog KJ of orthopedagoog die ons team komt versterken.

Dit ben jij

  • Je hebt een WO diploma als psycholoog K&J en je bent ingeschreven bij het NIP of je hebt een WO diploma als orthopedagoog (met diagnostiek aantekening).
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen het K&J veld.
  • Een aanvullende systemische opleiding is een pré.
  • Ervaring in het uitvoeren van psychodiagnostiek is vereist.
  • Je hebt een geldige SKJ registratie.
  • Je werkt vanuit een betrokken en mensgerichte benadering en begrijpt tegelijkertijd het belang van resultaatgerichtheid en planmatig werken.
  • Je bent pro actief en zelfstandig, tegelijkertijd vind je afstemming en samenwerking met collega’s belangrijk.
  • Je bent een netwerker en weet middels je gedrevenheid positief bij te dragen aan het verder ontwikkelen van de praktijk.

Dit ga je doen
Je voert behandelingen uit onder regie van een BIG geregistreerde professional. De doelgroep die je bedient is met name gericht op minderjarigen en hun systeem. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s om een behandeling op maat te bieden. Je affiniteit ligt bij de individuele behandeling van kinderen en jongeren. Daarnaast voer je diagnostiek uit bij kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Jouw werkomgeving
Je komt in een betrokken en professioneel team, met een grote variatie in referentiekader en expertisegebied. Er is veel ruimte tot reflectie en kennisdeling, in de vorm van o.a. regelmatig multidisciplinair overleg en intervisie. Deze uitwisseling en samenwerking heeft een grote toegevoegde waarde. We kunnen ons aanbod “op maat” op de cliënt afstemmen en geven deze autonoom vorm. We streven naar een veilige, uitdagende en lerende werksfeer, waarbij werkplezier en professionaliteit samen zorgt voor een optimaal behandelresultaat.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ en worden in overleg met elkaar vormgegeven.

Heb je interesse in deze functie en denk je dat jij diegene bent die we zoeken? Dan kun je een sollicitatiebrief en CV sturen naar info@ppb-limburg.nl onder vermelding van Vacature Psycholoog KJ
Er is geen sluitingsdatum aan de vacature; deze zal openstaan totdat we de juiste match gevonden hebben.