Mutsaersstichting zoekt een

Psycholoog / Orthopedagoog

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Schinnen Kerkrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

 

 

 

 

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers  die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke  opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Plinthos is gevestigd op de locaties Schinnen en Kerkrade en maakt onderdeel uit van de Mutsaersstichting.  Plinthos is een beleefomgeving en een ontmoetingsplek voor kinderen, jongeren, partners, betrokkenen en ondernemers op het gebied van zorg, welzijn, onderwijs en werken. Samen met overheden en kennisinstellingen wordt er  invulling gegeven aan een meervoudige, alternatieve aanpak, gericht op het aanreiken van uitzichten aan kinderen en jongeren. Zij worden gestimuleerd om vanuit Plinthos hun talenten en capaciteiten te ontdekken en te ontplooien. Een integraal netwerk van betrokken partners ondersteunt deze jonge mensen in hun ontdekkingstocht.
Zie voor meer informatie over Plinthos op https://plinthos.nl

 

Vanwege de groei van het team en de locaties van Plinthos, zijn we op zoek naar een:

 

Psycholoog / Orthopedagoog

Aantal uur per week in overleg

 

Opgroeien, naar school gaan, vrienden maken, je goed voelen, dat gaat niet bij iedereen vanzelf. Wil jij graag kinderen, jeugdigen maar ook zeker het gezin en de omgeving ondersteunen met advies, begeleiding en behandeling? Dan ben jij misschien wel degene waar wij naar op zoek zijn!

 

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

 

Wat ga je doen?

Als Psycholoog / Orthopedagoog werk je met kinderen, jongeren en hun ouders aan hun hulpvragen. Binnen jouw behandelteam werk je met een brede waaier aan disciplines, professionals met verschillende specialismes en kom je een variatie aan problematieken en diagnoses tegen.  

Je stelt behandelplannen op met de cliënt, voert ze uit en evalueert deze. Je werkt zowel klinisch als poliklinisch. Je maakt deel uit van één van onze specialistische multidisciplinair GGZ teams en richt je op het diagnosticeren, begeleiden en behandelen. Als Procescoördinator geef je in afstemming met andere behandelaren en klinische of dagbehandeling afdelingen vorm en richting aan de behandeling.

 

Het multidisciplinair team bestaat uit onder andere Kind en jeugd Psychiater, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeuten, Verpleegkundig specialist GGZ, (GZ)-Psychologen, Orthopedagoog(-Generalist), Systeemtherapeuten, Vaktherapeuten, Ambulante Begeleiders etc.. Zij werken veel samen aan casussen, ieder met zijn of haar eigen expertise die van waarde is voor de cliënt. Jij bent de behandel coördinator hierin. Daarnaast lever je een actieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit van hulpverlening.

Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en energieke collega die ons team komt versterken. 

Je bent in bezit van een master psychologie met specialisatie kind- jeugdpsychologie of master orthopedagogiek en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige SKJ registratie.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 60. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Pauline Meuwissen, HR Adviseur (06-30458264). Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Luuk Venner (06-13216174)

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 21-26 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit  20 juni 2021.