Mutsaersstichting zoekt een

Psycholoog / Orthopedagoog

Dienstverband

Aantal uur per week in overleg

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers  die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke  opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Momenteel zijn wij op zoek voor het team Eetstoornissen naar een:

 

Psycholoog / Orthopedagoog

Diploma CGT basis of gevorderd is een pré

Aantal  uur per week in overleg

 

Opgroeien, naar school gaan, vrienden maken, je goed voelen, dat gaat niet bij iedereen vanzelf. Wil jij graag kinderen, jeugdigen maar ook zeker het gezin en de omgeving ondersteunen met advies, begeleiding en behandeling? Dan ben jij misschien wel degene waar wij naar op zoek zijn!

 

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

 

 

Wat ga je doen?

Als Psycholoog / Orthopedagoog behandel je kinderen, jongeren en hun ouders met voornamelijk de problematiek eetstoornissen. Mogelijk in combinatie met andere problematieken zoals ADHD, persoonlijkheidsproblemen, autisme, angststoornissen, depressie, hechtingsproblemen, etc.

Je stelt behandelplannen op met de cliënt, voert ze uit en evalueert deze.

Je maakt deel uit van één van onze specialistische multidisciplinair GGZ teams en richt je op het diagnosticeren, begeleiden en behandelen.

 

Het multidisciplinair team bestaat uit onder andere (GZ)-Psychologen, Orthopedagoog(-Generalist)en, Vaktherapeuten,  Ambulante Begeleiders etc.. Zij werken veel samen aan casussen, ieder met zijn of haar eigen expertise die van waarde is voor de cliënt. Jij bent de behandel coördinator hierin.

Daarnaast lever je een actieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit van hulpverlening.

 

Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject.

 

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en energieke collega die ons team komt versterken.  

Je bent in bezit van een master psychologie met specialisatie kind- jeugdpsychologie of master orthopedagogiek en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige SKJ registratie.

 

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 60. Je zult starten in een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Pieke Houben (telefoonnummer: 06-11699454).

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-06 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 1 maart 2020.