Adelante zoekt een

Psycholoog / Orthopedagoog

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor Adelante Audiologie & Communicatie op zoek naar een enthousiaste

 

Psycholoog / Orthopedagoog
24  uur per week

 

 

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Hoensbroek. Je werkt in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng binnen een interdisciplinair team. Je voert intakegesprekken met ouders en gaat hierbij hulpvraaggericht te werk. De hulpvragen betreffen spraak- en taal en eventueel daarmee samenhangende lees- en schrijfproblemen. Daarnaast verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen/jongeren in de leeftijd van 1;6 tot 18 jaar, waaronder breed ontwikkelingsonderzoek met aandacht voor intelligentie, sociaal-emotioneel functioneren, gedrag en executieve functies. Tevens behoort het observeren van de (spel)ontwikkeling van jonge kinderen en de ouder-kind interactie tot je taken. Je beoordeelt resultaten, stelt handelsgerichte adviezen op en bespreekt deze met ouders en verwijzers. Tevens behoren indicatiestellingen tot je taken. Voor behandeling verwijs je door naar onze samenwerkingspartners. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit, waaronder het opstellen van onderzoek rapportages. Je onderhoudt in- en externe contacten met collega’s, verwijzers en verwijzende instanties en neemt deel aan themagerichte werkgroepen en levert een bijdrage aan kwaliteit- en beleidsontwikkeling.


 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde master als psycholoog/orthopedagoog en de basisaantekening diagnostiek (NIP/NVO).
  • Je hebt zicht op de sociale kaart jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverlening en (speciaal) onderwijs.
  • Je hebt kennis van de spraak- en taalontwikkeling bij jonge kinderen, leerproblemen en aanverwante problemen en/of stoornissen.
  • Je hebt ervaring met testdiagnostiek bij kinderen in de leeftijd van 2 tot 18 jaar.
  • Je bent een communicatieve teamspeler die de eigen werkzaamheden goed organiseert en graag van toegevoegde waarde is in een interdisciplinair team.

 

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt!
  • Een vast contract.
  • Een salaris van minimaal € 3.225,- en maximaal € 4.682,- bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.

 

Bied jij cliënten een luisterend oor?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 25 september hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

 

De gesprekken zullen gepland worden op 15 oktober 2020.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact op met Angelique Paulis, orthopedagoog, via 045 528 29 60 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag verder via 045 528 22 62.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck kunnen maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.