Mutsaersstichting zoekt een

Psycholoog / Orthopedagoog IMH

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Weert Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers  die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke  opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Momenteel zijn wij op zoek voor het aanbod Infant Mental Health (IMH) voor de regio Midden Limburg naar een:

 

Psycholoog / Orthopedagoog

24 tot 36  uur per week

 

 

Het expertiseteam Infant Mental Health heeft als doel het vroegtijdig onderkennen, verklaren en verminderen van problematiek bij kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar en het gezinssysteem waarin ze opgroeien. Er wordt brede multidisciplinaire zorg geboden, zowel op het gebied van diagnostiek en behandeling. Heb je ervaring in dit vakgebied en wil je werken als Psycholoog/Orthopedagoog, dan ben jij misschien wel degene waar wij naar op zoek zijn!

 

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

 

 

Wat ga je doen?

Binnen het expertiseteam  IMH ben je als behandelcoördinator en/of  behandelaar onderdeel van
het netwerk dat een bijdrage levert aan een juiste diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. In
het netwerk ben je ook actief op het vlak van trans disciplinair werken, consultatie en werving. We zien o.a. ouders met een (onvervulde) kinderwens, zwangere, (huil)baby’s, gezinnen waarbij stemmingsproblematiek/psychiatrische problematiek speelt bij een van de ouders, kinderen met ontwikkelingsproblemen en/of trauma. Dit vraagt een flexibele inzet, met een breed scala aan specialistische (IMH) kennis.

 

Het multidisciplinair team bestaat uit onder andere (GZ)-Psychologen, Orthopedagoog(-Generalist), IMH-specialist, Vaktherapeuten,  Ambulante Begeleiders etc.. Zij werken veel samen aan casussen, ieder met zijn of haar eigen expertise die van waarde is voor de cliënt. Daarnaast lever je een actieve en innovatieve bijdrage aan de kwaliteit van hulpverlening.

 

Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan, waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en energieke collega die ons team komt versterken.  

Je bent in bezit van een master psychologie met specialisatie kind- jeugdpsychologie of master orthopedagogiek, hebt ervaring in een soortgelijke functie en met Infant Mental Health.

 

Kennis op het gebied van vroeg behandeling en -diagnostiek (denk aan BSID, FEAS) is een pre. We zoeken iemand die kan verbinden, niet alleen binnen de therapeutische relatie, maar ook daarbuiten in het netwerk.

 

Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zelfstandigheid en leergierigheid combineert met een oplossingsgerichte instelling. Met je flexibele en resultaatgerichte houding ben je onderdeel van een team dat gaat voor innovatie, zorg en ontwikkeling. Systematisch denken en handelen is onmisbaar.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige SKJ registratie.

 

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 60.

Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Floortje van Bavel, GZ Psycholoog IMH Specialist (06-23243805) of Pauline Meuwissen, HR Consulent (06-30458264).

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 21-06  naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 7 maart 2021.